Kunnon syksy, viimeinkin!

Kun käppäilen ulkona kaatosateessa ja tuulessa, potien jo toista syysflunssaa, muistan vähitellen, miksei tää vuodenaika oo ihan aina ollut mun suosikki. Miten täällä voikin yhtäkkiä olla näin pirun kylmä, missä meidän kaikki sateenvarjot on ja miksei olla vieläkään saatu aikaiseksi hakea talvikamppeita ullakolta?

Tää tuli jotenkin niin äkkiä.

 

IMG_6766.JPG

 

Sitten kapuan meidän kerrokseen, avaan kotioven, heivaan märät ulkovaatteet tieltä pois. Laitan teeveden kiehumaan ja sytytän kynttilät. Kynttilät, joille ostin viime viikolla vaikka minkälaista kippoa ja telinettä, jotta saisin läiskittyä niitä tarpeeksi ympäri asuntoa.

Kääriydyn teemuki kädessä sohvalle vilttiin ja siinä se on. Juurikin se syksyn tunnelma ja hygge, jota jo loppukesästä kaipasin. Kenties mun lempparein olotila maailmassa. Yritän pyhittää tän syksyn ja talven pimeydestä, kylmyydestä, sateesta ja kodin lämmöstä nautiskelulle. Etten tällä kertaa valittaisi säästä ja pohjoisessa asumisesta puolta vuotta putkeen.

Koska ihanaahan tää on. Ainakin sitten, kun löydän taas kunnollisen takkini ja pipon.

 

IMG_6765.JPG

 

Ihan uusi ja yllättävä syysongelma on kylläkin jo löytynyt:

En oo enää ikinä arkisin valoisaan aikaan kotona, eli sisustusjuttujen kuvaaminen jää kokonaan viikonlopuille. Ja arvatkaa vaan, oonko tajunnut ottaa mitään kuvia varastoon. En tietenkään. Luvassa siis entistä enemmän hämyisiä kuvia ja sekalaista horinaa mun poukkoilevista tunteista.

Toisaalta, nyt on kaikki reissut ja kavereiden kyläilyt toistaiseksi paketissa, eli on taas aikaa palloilla täällä enemmän (joskin vielä on muutama kreisi päivä edessä). Jee.

Ihanaa viikkoa, tyypit! <3

 

IMG_6767.JPG

 

Fall has arrived.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *