Kuparinvärinen markettilamppu

Nørrebro Summers

Mua ei periaatteessa juurikaan kiinnosta

a) polttavan ajankohtaiset trendit

b) muiden mielipiteet.

Ostin taannoin paikallisesta hypermarketista kuparinvärisen kattolampun ja viikon sisällä sen ripustamisesta olkkariin kuulin seuraavat lausahdukset köpisläisten tuttujen suusta (nämä henkilöt eivät tienneet meikäläisen ostoksesta mitään, en siis ole lamppukiusattu):

Kupari on so last season.

Siis kuka muka ostaa lamppunsa marketista?

Hetkellisesti tunsin jotakin kiusaantumisen kaltaista. F*ck. Oon epäonnistunut sisustajana - kenties ihmisenäkin. Ainakin uusiotanskalaisena.

 

 

Sitten onneksi muistin, että ihan sama. Mun koti ja mun tyyli. Ostin marketista ja säästin. Ja jos bongaan jotakin hauskaa ja kiinnostavaa, mitä väliä mistä se on ostettu? Lohduttaudun lisäksi aina tällä: jos joku tunnistaa markettihankintani, on se sama tyyppi itse kuolannut salaa samaa tuotetta siellä säilykepurkeista seuraavalla käytävällä. Ähäkutti.

Ja vaikka kuparin kulta-aika olisi ohi, meidän olkkariin lamppu sopii. On kätevää, kun ei välitä siitä, mitä muut ajattelee.

Jättihehkulampusta tulee muuten ihan älyttömän hyvä ja kirkas valo suureen huoneeseen. Ei häikäise ollenkaan, vaikka sitä etukäteen pähkäilin. Suuret, näyttävät ja erikoiset hehkulamput ovat niin pinnalla just nyt - milloinkohan ne poistuvat muodista?

P.S. Marmori. Sitä täytyy muistaa jatkossa vältellä. Se on ollut hip jo niin kauan, että muuttuu noloksi ihan just. (Älkää edes kysykö, paljonko ihania marmoriesineitä omistan.)

P.P.S. Ja kasvit. Kohta kaikki ylenkatsoo niitä. Onneksi sentään sisustusananakset ovat ikuisia.

 

---

Copper is so last season.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Tiiaanna
cake & copper

Kupari, marmori, kasvit ja markettilamppu - kaikki ihania! Sitäpaitsi miksi ostaa kalliilla design-lamppu, jos saman saa marketista edullisemmin. Lamppu sopii kyllä täydellisesti teidän olkkariin, joka näyttää muuten upealta! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

100% samaa mieltä! Tanskalaiset on kyllä ihme hienostelijoita...

Ja kiitos <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea olohuone teillä ja kupari sopii sinne mielettömän hyvin :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Voi kiitos! <3

Kommentoi