Kuvapäiväkirja Thaimaan saarilta

 

 

Viime vuoden Thaikku-reissu oli kuumeisesti odotettu, mutta lopulta melkoisen epäonnistunut. Viba ei ollut oikea, en saanut kiinni kunnollisesta lomafiiliksestä, tuntui että rafloissakin tilasin aina ihan väärän annoksen, oli vaan kaikin puolin huonot lomakarmat. Matka jäi hampaankoloon kaivelemaan, ja kun alettiin frendin kanssa miettiä näppärää ja suoralentoista lomakohdetta tälle talvelle, tuli mieleen että mitä jos.

Mitä jos vähän kuin uusisin viime talven reissun, korvaisin lättänät muistot paremmilla. Ottaisin Thaimaan haltuun niin kuin vuosi sitten jo halusin.

Päätös oli just oikea: lomatähtien asento oli tällä kertaa sata kertaa parempi, sain loman joka viime vuonna jäi kokematta. Ihania, rauhallisia, kiireettömiä kesäpäiviä, jäisiä hedelmäjuomia, fried ricea ja seafoodia, kylmää valkkaria, kirjoja, auringonlaskuja, hieronnoissa makoilua, snorklausta, tropiikin värejä, sadekuuroja, aamukahveja, tallustelua ilman kenkiä. Lomalta palasi onnellinen, rentoutunut, rusketusraidallinen muicceli. Olikin jo ikävä F:ää ja Susaa.

Tästä tuntuu tosi hyvältä ponnistaa Stressittömään Vuoteen 2018. Ja tiedättekö mitä, mä odotan innolla maanantaita! Just sellaisella täydellisen loman jälkeisellä, luovuutta ja uusia ideoita puhkuvalla tavalla <3 Päätä jo pidemmän aikaa kiristänyt rengas on tyystin haihtunut, sulanut helteeseen ja valunut turkoosiin mereen.

---

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit

Ihanalta näyttää ja kuulostaa! Olen itsekin suuntaamassa Thaimaahan ensi kuussa, mutta on jo etukäteen vähän nihkeä olo kun pelkään siellä olevan vastassa sellainen turistihelvetti mihin tahansa suuntaa. Siispä mielelläni kuulisin, missä te olitte? Olisiko suositella jotain huippua majoituspaikkaa tms.? Näyttää nimittäin juuri siltä mitä kaipaisin,

marjapilami
Nørrebro Summers

Anteeksi viive, tää viikko on ollut vähän... no joo. Anteeksi! Reissu oli tosiaan aivan ihana.

Kyselyä on tullut sen verran paljon, että teen näistä oman postauksensa. Mutta pikakelaus: oltiin Koh Koodilla (hotellisuositus Peter Pan) ja Koh Changilla (hotellisuositus The Chill ja Serenity Resort) :)

Kommentoi