Lempparein huone

Nørrebro Summers

Kyllä mä teen muutakin, kun piehtaroin sohvalla ja valitan siitä, ettei mulla oo tarpeeksi kavereita Köpiksessä. Tai että on kesä. Mä muun muassa sisustan. Voisi sanoa, että taulunkehykset ja tyynynpäälliset on mun ystäviä (kas tässä säälittävin lause, jonka ehkä kuunaan oon kirjoittanut). Joskus jopa poikaystäviä (eikun tämä on säälittävin). Yksi kirpparilöytö lietsoo toista ja seuraavaksi oonkin tornadon lailla iskenyt jonkun huoneen uusiksi. Ja se on kivaa.

Kannattaa tosiaan hankkia suurikokoiset huonekalut vaaleissa ja neutraaleissa sävyissä, sekä pitäytyä valkoisissa seinissä, jos on kaltaiseni tuuliviiri. Sisustuksen päivittäminen tulee meinaan aika paljon halvemmaksi ja helpommaksi, kun saa muutettua ilmettä ihan vaan lisäilemällä sekä vaihtelemalla värejä ja juttuja.

Makuuhuone on tietysti maailman paras huone ja oma sänky paras paikka. En vielä julista meidän makkaria valmiiksi, mutta lähellä ollaan!

 

 

Vintageliikkeestä löytämäni bambuinen, pyöreä peilihökötys pääsi kunniapaikalle sängyn yläpuolelle. Bambuhökötys on juuri sellainen outo ja odottamaton yllärielementti, jollaisen soisin jokaista huonettamme koristavan. Kyseinen kuvakulma ei oo paras mahdollinen, koska nyt peilistä kurkistelee ah-niin-kaunis telkkarimme...

Viidakkojuliste sai parikseen mustien raamien sijaan valkoiset, jotta seinäkokonaisuus muuttuisi harmonisemmaksi. Hillityn sävyinen, herkkä juliste tulee muutenkin paremmin esiin vaaleissa kehyksissä.

 

 

Yllä olevassa kuvassa näkyy kaksi uutta second hand -löytöäni; matto ja nahkainen rahi. Kyseessä ei muuten oo erkkerin rahi, vaan meikäläinen raahasi himaan kaksi nahkaista, ruskeaa second hand -rahia samalla viikolla. Upsis.

Uskokaa tai älkää, rahin käyttäminen yöpöydän korvikkeena oli poikkiksen idea. Värikoordinoitu kirjapino sen päällä tietysti meikäläisen.

 

 

Siirsin vaivihkaa unensieppaajan roikkumaan kaapin vetimestä. Kaapin päällä patsastelee purkkikokoelmani.

 

 

Seuraavana makkarin hankitalistalla on yöpöydät, kattolamppu sekä lamppu F:n puolelle sänkyä. Kunnolla pimentävät verhotkin olisivat kivat ja kenties uusi päiväpeitto. Baby steps. On paljon hauskempaa, kun kaikki ei oo kerralla valmista.

---

This is how our bedroom looks like these days.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

EricaK
EricaK

En yleensä tykkää julisteista, mutta tuo löytämäsi palmujuliste on hieno!!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitti <3

Mutta OMG, et yleensä tykkää julisteista! Mä voisin vuorata koko kodin niillä :D

EricaK
EricaK

Oon enemmän tauluihmisiä :D

Kommentoi