Lomaluksusta Helsingin GLO Hotel Kluuvissa

Kaupallinen yhteistyö: GLO Hotels

Mä oon jo vuosia ollut aika nirso reissaaja siinä mielessä, että tahdon panostaa majoittumisen laatuun. Helsingissä vieraillessakin buukkaan mielelläni tasokkaan hotellin sen sijaan että nukkuisin yöni huonosti kaverin sohvalla. Se on mielestäni joka pennin arvoista. Nyt pikkuvauvan äitinä täytyy todeta, että epämääräisten ja epämukavien majapaikkojen ajat ovat lopullisesti ohi – lapsosen kanssa matkatessa tilaa ja helppoutta kaipaa entistä enemmän, ja mikäli enää kuuna päivänä pääsen ilman bebeä reissaamaan, sitten mä vasta itseäni hotellihuoneella hemmottelenkin.

Viime viikon Helsingin reissulla päästiin testaamaan GLO Hotel Kluuvin Marimekko-teemainen GLO Studio -huone. Kyseiset huoneet on suunniteltu kodinomaisiksi ja niiden sisustuksessa on yhdistelty Marimekon kuoseja, tekstiilejä ja pientavaroita. Meidän viiden yön visiitti pyöri tällä kertaa harvinaisen paljon hotellihuoneemme ympärillä, joten oli suurta luksusta kun huone oli niin ihana! Kyseessä on myös vauva- ja koronatilanteesta johtuen kesämme ainoa varsinainen lomamatka, joten oli erityisen kivaa kun huonekin lisäsi reissumme elämyksellisyyttä.

Vietettiin tosiaan huoneessa tällä reissulla tooooosi paljon aikaa; rauhassa aamuisin heräillen, kiireettömästi leikkien ja vauvalle suomenkielisiä kirjoja lueskellen, päikkäreitä nukkuen, vaippoja ja vaatteita vaihtaen. Etenkin illat on meidän bebelle hulabaloo-aikaa, jolloin hän kitisee aika paljon, ei malta olla samassa asennossa muutamaa minuuttia pidempään ja tahtoo syödä koko ajan – tästä syystä me aikuiset päädyttiin illallistamaan huoneessa joka ikisenä päivänä. Ekana iltana tilattiin ruokaa huonepalvelusta, yhtenä iltana mun äiti tuli syömään meidän kanssa take away -nepalilaista vauvan torkkuessa ja yhtenä iltana pääsin jopa livahtamaan alakerran baariin skumppalasilliselle kahdestaan vanhan ystävän kanssa (kokemuksesta rohkaistuneena yritin samaa myös toisena iltana, mutta vauva sabotoi suunnitelman hysteerisella kirkunallaan). Lisäksi pari kaveria kävi moikkaamassa ja leikkimässä vauvan kanssa meidän huoneessa, koska se nyt vaan oli kivempaa ja helpompaa kaikille osapuolille. Sekin oli ihan superkätevää, että sänky sijaitsi erillisessä tilassa jossa lapsonen (tai, kröhöm, hänen uupunut isänsä) saattoi rauhassa nukkkua muiden kälättäessä oleskelutilassa.

Olosuhteet olivat kivan kodinoloiset – mutta onhan se nyt hirmuisen mukavaa kun himasta poiketen joku muu vaihteeksi petaa sängyn, vaihtaa pyyhkeet ja tekee aamupalan. Silloin elo tuntuu oikeasti lomalta.

Huoneluokkaan olisi kuulunut myös maksuton pääsy Kämp Spahan, jota ei nyt sattuneista syistä päästy hyödyntämään (yhyyyyy), mutta onneksi sentään ehdin testata huoneen jättimäisen kylpyammeen (plus kylpytakin ja tohvelit!) vauvan ja isänsä käydessä kävelyllä. Mainitsemisen arvoista on sekin, että huoneen check out -aika on vasta kello 14 – huippujuttu mikäli ei oo kiire pois.

Meidän loma ei olisi ollut lähimainkaan yhtä kiva, helppo ja leppoisa ilman tilavaa, superkeskeisellä paikalla sijaitsevaa huonetta. Lähteminen olikin aika surkeaa, en halunnut pois!

Facebook | Bloglovin | Instagram

suhteet matkat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *