Lomaterkut Mallorcan maaseudulta

Nørrebro Summers

Yllätyin itsekin, kun heti loman alussa teki mieli kaivaa läppäri laukusta ja alkaa näpyttämään blogipostausta. Tällä lomalla tehdään juuri sitä, mitä mieli tekee, eli ei muuta kuin kone terassin varjoon ja kirjoittelemaan.

Saavuimme myöhään perjantai-iltana Mallorcalle, maalaiskaupunki Camposin läheisyyteen, suloiselle tilalle. Otettiin jo kentältä vuokra-auto alle ja sillä huristellaan seuraavat kaksi viikkoa pitkin saarta. Täällä ekassa majapaikassamme ollaan rauhan ytimessä: vierashuoneita tilalla on vain neljä kappaletta ja niissä majaileva porukka taitaa olla automatkailevaa sorttia, eli ei paljon naapureita näy. Hiljaisuuden rikkoo välillä korviin kantautuva lampaiden määkinä ja sirkkojen siritys. Jos ei vielä olla aivan zen, niin eiköhän kohta siihen tilaan päästä.

 

 

Uima-allas ollaan toistaiseksi saatu pitää täysin itsellämme, joka on maailman kivoin juttu. Allasalueella ollessa tuntuu siltä, kuin oltaisiin ainoat ihmiset kilometrin säteellä. En tiedä ehkä mitään parempaa, kuin altaan reunalla lueskelun ja veteen pulahtelun aina kuumuuden iskiessä.

 

 

Alimmassa kuvassa näkymää meikäläisen bloggausnurkasta, eli meidän terassilta. Kuvassa pilkistävän kukka-aidan takana käyskentelee lampaita ja vuohia. Toivon pääseväni niitä vielä tän vierailun aikana paijailemaan, mä rakastan eläimiä yli kaiken. Toisella puolella tätä meidän maatilaa asustelee pari ihanaa aasia, joita kävin jo rapsuttelemassa. Ja riehakkaampi niistä alkoi vaivihkaa syömään mun mekkoa - kiitti.

Onnen ja rentoutumisen äärellä siis ollaan. Kaksi viikkoa tätä.

Ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toisellekin puolelle! <3

P.S. Toivottavasti ei oo liian hämäävää, kun blogissa nyt postaukset hyppelee vuorotellen tutuista aiheista matkajuttuihin? Peruspostaukset on kuitenkin jo ajastettu, enkä ilmeisesti millään malta pysyä täältä kahta viikkoa poissa.

---

Greetings from Mallorca! We're staying on a farmhouse with a great pool and it's amazing.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi