Luovuutta arkeen: Homebook

Fiksut, lahjakkaat ja luovat kaverit on siitä(kin) kivoja, että niiltä voi ammentaa hyviä ideoita omaan arkeen. Yövyin viime talven Stadin reissulla frendin täydellisessä kodissa ja jossain vaiheessa iltaa hän innostui jostain ideasta, kiskaisi käden ulottuvilta esiin A4-kokoisen vihkon ja alkoi piirrellä ja suunnitella. Mitä just tapahtui, mistä toi vihko tuli, miten siistiä, miksei mulla oo.

Kun pääsin takaisin kotikonnuille, oli ostoslistalla heti ensimmäisenä ”Homebook”.

Paksu muistikirja, jonka pareri on tukevaa, jossa on kierresivut ja joka näyttää söpöltä. Muistikirja, joka tulee olemaan aina lähettyvillä, joka mahdollistaa spontaanit luovuudenpuuskat sekä kaikenkirjavan suunnittelun.

 

IMG_4526.JPG

IMG_4523.JPG

IMG_4524.JPG

 

Osa musta epäröi: tuleeko lehtiötä oikeesti ikinä otettua esiin? Onks tää vaan näitä juttuja, joista innostuu ajatuksen tasolla, muttei sitten arjessa saa aikaiseksi?

Homebook osoittautui kuitenkin menestykseksi. Se on mielestäni jopa kannustanut ihanaan taivaanrannan maalailuun ja fiilistelyyn, kokosinpa sinne myös leikekirjan sisustusunelmista ennen meidän muuttoa.

Käytän homebookia myös kun suunnittelen menuja illanistujaisiin, laskeskelen budjetteja, listaan asioita joita kotiin tarvitaan, kirjaan kodin mittoja ylös, teen sisustusplänejä ja niin edelleen. On älyttömän kätevää, että kaikki mun oma pikku humpuuki löytyy samojen kansien välistä – ja vihko on aina lähellä.

 

IMG_4525.JPG

IMG_4527.JPG

IMG_4528.JPG

 

Mitoiltaan ja ominaisuuksiltaan tämä yksilö on ihan täydellinen. Väri hieman tökkii, mutta Köpis kärsi akuutista homebook-puutteesta kun sellaista tarvitsin… ja mä en tunnetusti malta hirveästi venailla. Tällä menolla ei onneksi kovin kauaa mene siihen, että saan valita seuraavan.

 

IMG_4529.JPG

Having a homebook has made my life better.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *