Maalaushommia

Meidän uuden kodin maalausprokkis päästiin käynnistämään eilen. Homma sujui yllättävän tehokkaasti F:n vanhempien avustuksella. Jopa mun kauhulla odottama koristekaton maalaus vaikutti kohtuullisen iisiltä (toki en itse ollut huoneessa tapahtuma-aikaan, joten en voi varmaksi sanoa).

Eilinen oli opettavainen päivä. Opin muun muassa sen, että maalaaminen ei oo todellakaan mun juttu. Suutuin heti, kun sain maalitelan käteen ja aloin kiukutella. En tiedä mitä tapahtui. Soitin mutsille. En ehtinyt muuta sanoa, kuin että nyt on maalailut menossa, kun se ilmoitti vihaavansa maalausta – viimeksi se sai yhden seinän maalauksesta kahden päivän migreenin ja joutui saikulle. En perinyt sen täydellistä Hollywood-hammasrivistöä, mutta geneettinen arpa osui tietenkin maalausallergian kohdalle.

 

IMG_3470.JPG

IMG_3472.JPG

IMG_3473.JPG

 

Onneksi meidän työmaalta ei lopu hommat ihan heti kesken, siispä mut passitettiin muiden jaloista tiuskimasta poraushommiin ja seinän reikien paikkaajaksi. Uusien askareiden parissa tää prinsessa viihtyi oikein hyvin. Se oli itse asiassa niin kivaa, että mun on pakko saada oma pora.

 

IMG_3478.JPG

IMG_3474.JPG

IMG_3475.JPG

IMG_3476.JPG

 

Mulla oli suoraan sanottuna luppoaikaa vähän enemmän kuin muilla (tai sitten oon vaan hyvä piileskelemään), joten ehdin muun muassa pitää pienen piknikin keittiön lattialla ja käväistä tehotyttönä läheisessä ostoskeskuksessa tilaamassa sohvan/penkin meidän erkkerisyvennykseen. Hommat siis etenee.

Tänään on luvassa lisää maalausta ja siivousta kämpillä. Saatan myös piipahtaa designmarkkinoilla metsästämässä kivoja juttuja kotiin. Ja noudetaan muutama uusi huonekalu, jännää! Eiköhän näillä yhden sunnuntain täytä.

We started painting the apartment yesterday and turns out I suck at painting and hate it. Luckily there’s drilling.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *