Makkarin ikkunalaudalla

Jos voisin näin maanantaina jonnekin itseni taikoa, niin eiköhän suuntana olisi oma sänky. Lakanoista irroittautuminen tuntui tänään erityisen raskaalta – kenties siksi, että ajauduin viettämään valtaosan eilisestä sängyssä. Syynä ei ollut (pelkästään) patalaiskuus, vaan toimin makkarissa sijaitsevaan Xboxiin kytketyn Herra Poikkiksen seuraneitinä (hah, ihan kun se mitään ylimääräistä seuraa olisi kaivannut…). Tyyppi ei oo pelaillalut aikoihin ja eri huoneissa hengailu tuntui mun mielestä niin kummalliselta, että koin asiakseni parkkeerata itseni ja läppärini F:n kylkeen.

Totista arjen romantiikkaa taas kaikessa vaatimattomuudessaan. Mutta söpöydessään.

 

IMG_6837.JPG

IMG_6838.JPG

 

Meidän makuuhuoneen sisustusta rumentaa se kuuluisa, aikoja sitten puoliksi romahtanut vaatekaappi, jolle me ei vaan olla ehditty hankkia vielä seuraajaa. No ei kai, kun makoillaan sängyssä kaiket vapaapäivät. Onneksi kaapin sijaan voi tuijotella vaikkapa ikkunan suuntaan, jota ei rumaksi saisi tekemälläkään. Suurissa ikkunaruuduissa ja leveissä ikkunalaudoissa on vaan jotain niin ihanaa – ainakin tällaisen itähelsinkiläisen lähiön kasvatin silmiin.

Mun aikomuksena on sommitella ikkunalaudalle vähän erityyppinen, suurempi asetelma. Ja lisätä seuraksi kenties lehtipino ja kynttilöitä rentoa tunnelmaa luomaan. Tällä hetkellä ikkunalauta toimii majapaikkana muutamalle kasville, Jyskistä ostetulle kullanväriselle lyhdylle (tai mikä ikinä pidikehärpäke onkaan) tuoksukynttilöineen ja mun tuikitarpeelliselle rasialle. Oon erityisen rakastunut kaktuskomboon, joka muutti makkariin ruokailuhuoneesta.

Kyllähän ikkunalaudan sekalaista konkkaronkkaa mielellään katselee. Ikkunan edustat on ihan täydellisiä sijoituspaikkoja kaikelle kauniille, mutta vähän turhalle.

 

IMG_6839.JPG

IMG_6840.JPG

 

Nyt on aika unohtaa muutamaksi päiväksi makuuhuonehaaveilut ja keskittyä alkavaan viikkoon. Luvassa on varmaan jonkin verran kiireitä ja stressiä, mutta onneksi myös kaikkea kivaa. Aika tavallista arkea siis.

Tsemppiä uuteen viikkoon! <3

Greetings from our bedroom.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *