Makuuhuoneen kuulumiset

Nørrebro Summers

Meidän makuuhuoneen sisustus on kaikkea muuta kuin valmis, mutta rakastan sitä jo nyt täydestä sydämestäni. Se on maailman rauhoittavin ja mukavin huone, viihtyisin sängyssäni päivät pitkät, ellei olisi duunia ja muita ihme velvotteita. Blogissa makkari ei ole piipahtanut vähään aikaan, joten lienee paikallaan pieni visiitti huoneen nykytilaan.

 

 

Makkariin pääsee kahdesta ovesta, olkkarin ja eteiskäytävän kautta. Näköyhteys olohuoneeseen on osoittautunut hauskaksi bonukseksi, sillä telkkari sijaitsee makkarissa ja jos poikkiksella on Xbox-maraton menossa, voidaan sentään vilkutella toisillemme kun itse hengaan erkkerin sohvalla. TV:n päätymisestä makuuhuoneeseen voi lukea lisää täällä.

 

 

Yöpöytien virkaa toimittaa edelleen jakkarat, sillä sopivia pöytiä ei ole tullut vastaan. Ehkä, koska ei olla niitä vielä yritettykään bongailla. Mulla on yöpöydän valoasiat kunnossa, kiitos timanttihehkulampun. F:n puolella valaisimena toimii tosi hehkeä kauhean lampunjalan ja tavallisen hehkulampun viritelmä. Samoin katosta koristeelliselta paikaltaan roikkuu ihan vaan rehellinen hehkulamppu.

 

 

Vaatekaappi on edellisen asukkaan peruja ja se on jossain vaiheessa tarkoitus päivittää meidän tyyliin paremmin sopivaksi. Vaatekaapin ostaminen ja kaikki siihen liittyvä vaivannäkö on kuitenkin sen verran massiivinen projekti, että on jätetty suosiolla tulevaisuuden huoleksi.

Sängyn yläpuolella roikkuvasta viidakkoposterista löytyy sepostusta täällä.

 

 

Makuuhuoneen uusin tulokas on aiemmin astiakaapin virkaa toimittannut valkoinen kaappinen, joka sijaitsee nyt ikkunan vieressä. Se näyttää nurkassa mielestäni aivan täydelliseltä - en voi uskoa, että oltiin heivaamassa se kierrätykseen. Huh. Nykyään se on liinavaatekaappi, jollaista palavasti tarvittiinkin.

Jos vielä joitain rakkaudenkohteita pitäisi huoneesta luetella, nostaisin esiin ison ikkunan, hyvän valon, leveän ikkkunalaudan ja muhkean sängyn. Poikaystävän syvästi karsastama unensieppaajakin on löytänyt paikkansa huoneesta ja sopii sisustukseen. Hankintalistalla on yöpöytien ja lamppujen lisäksi muun muassa matto ja pimennysverhot aamu-unieni laatua parantamaan.

 

---

This is where the magic happens. Ha. Ha. Ha.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Kate Valentine

Kaunista ja levollista! Ja ihana väripilkku toi punainen taulu viidakkotaulun kanssa :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos, ihana oot! 

Kommentoi