Makuuhuoneen matto

Suuria uutisia! Tein nimittäin ehkä vuoden parhaan kirppislöydön. Ja löytöjähän on kannettu kotiin viime viikkoina niin ahkerasti, että parhaan palkintoa ei ihan tuosta noin vaan saa.

Oon jo kauan himoinnut bohomattoa makkariin, mutta trendikkäimmät versiot tuppaavat olemaan niin tyyriitä, että se on jäänyt (hemmetin pitkän) ostoslistan häntäpäähän vuoroaan odottamaan. Ja kuinka ollakaan, eräällä Köpiksen kadunvarsikirppiksellä tuli täsmälleen oikean kokoinen ja näköinen vastaan. Ja sopivan riutunut. Eikä maksanut juuri mitään.

 

IMG_6257.JPG

 

Nyt on siis uusi hieno matto makkarissa – joka luonnollisesti johti huoneen muunkin sisustuksen pöyhimiseen. Makuuhuone on tähän saakka ollut hieman kolkko ja keskeneräinen, mutta alkaa nyt maton ja muutaman muun hankinnan ansiosta olla taputeltu. Jee.

Multahan vallan loppuu pian sisustuspuuhat kolmessa suurimmassa huoneessa, eli taitaa viimein olla edessä katseiden siirtäminen kylppäriin, keittiöön, käytävään tai pikkuhuoneeseen. Melkein sain jo poikaystävän houkuteltua keittiökonsultaatioon. Kyllä tästä kodista vielä valmis tulee.

Nyt vetäydyn erittäin ansaittuun sunnuntaikoomaan. Kirjoittelen viikonlopun seikkailuista huomenna.

There’s a new carpet in the bedroom.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *