Makuuhuoneen syysasu + paras sisustusvinkkini

Nørrebro Summers

Puolitoista vuotta sitten, kun oltiin vasta ostettu tää meidän kämppä ja pohdittiin muun muassa uuden sohvamme väriä, frendi kommentoi: pitäkää perusteet yksivärisinä ja vaaleina, sisustuksen värejä voi sitten vaihdella muotien ja fiilisten mukaan vaikka tyynyjen, vilttien ja julisteiden avulla. Niin jäi sitten ostamatta sekä sininen samettisohva (joka nyt on kuuminta hottia, olin siis aikaani edellä) että keltainen kaverinsakin. Vaikka en yleensä sisustusneuvoihin usko - jokainen revitelköön omassa kodissaan kuten lystää - niin tuo on jäänyt mieleen, ja oon sitä täällä blogissakin toistellut.

Uskon, että vinkki on säästänyt multa jo monta pennosta ja tulee varmasti säästämään jatkossa paljon lisää. Panostin vuoden alussa sisustuspäissäni sievoisen rahasumman vaaleanvihreisiin petivaatteisiin ja niiden ostoa jo kadun, koska vihreä ei enää napostele. Onneksi en siis valuttanut tonneja siihen keltaiseen sohvaan!

 

 

Vaikka rakastan värejä ja kaikkea vähän outoa, huomaan viehättyväni eniten vaaleasta taustasta jolle voin sitten läiskiä menemään väreillä, joista kulloinkin tykkään. Vaikka meillä melko paljon tilaa onkin, tykkään lisäksi valkoisen tuomasta ylimääräisestä ilmavuudesta.

Puuteripinkki on edelleen kova sana ja nyttemmin oon innostunut myös syksyisestä violetista. Tällä kertaa väripäivityksen kohteeksi päätyi makuuhuoneemme. Ostin H&M Homesta kaksi sisustustyynynpäällistä ja pörröisen vaalean viltin ja voilà - huone näyttää taas ihan eriltä. Syksyltä.

Tuonne kelpaa kaivautua (eikä suunnilleen mitään muuta suunnitelmissa ookaan ennen huhtikuuta).

 

 

Makkarin edellinen look löytyypi täältä. Tuohon postaukseen vertaamalla huomaa, miten pikkuisilla muutoksilla saa aikaiseksi ison eron!

---

Muistathan seurailla joko Facebookin, Bloglovinin tai Instagramin kautta <3

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Oi, ihanan raikkaan ja kutsuvan näköinen!

marjapilami
Nørrebro Summers

<3 Kiitos!

Kommentoi