Meikkinurkkaus

Käytännöllinen, toimiva ja tarkoituksenmukainen sisustus on mulle paikoin sitä, että koti saa itse sisustaa itsensä. Tietyt ratkaisut toteutuvat spontaanisti arjessa, eikä niitä kannata tukahduttaa – päinvastoin. Oon itse huomannut, että koti säilyy kaiken lisäksi siistimpänä, kun pyrin sisustamaan tosi käytännöllisesti, enkä yritä pakottaa itseäni tai poikaystävää väkinäisiin rutiineihin.

Eräs tällainen käytännön sanelema sisustusratkaisu uudessa kodissa tulee olemaan mun meikkinurkkaus. Ei totta vie ollut suunnitelmissa sijoittaa kauneudenhoitopistettä ruokahuoneeseen, mutta sinne se vaan paukkasi. F:n uniset aamut ja hämäryydenkaipuu osoittivat, että mulla ei oo asiaa makkariin meikkaamaan silloin kun se mulle parhaiten sopii (tai saan ainakin osakseni paheksuvaa murinaa peiton alta). Kylppärissä taas on huonompi valo, eikä yhtään niin mukavaa. Oon siis löytänyt itseni lähes joka aamu puunaamasta lärviä ruokailutilan ison ikkunan edessä, kirkkaassa luonnonvalossa, kadulla näkyvää vilskettä ihmetellen.

 

IMG_4185.JPG

IMG_4187.JPG

IMG_4186.JPG

 

Vanupuikotkin löysivät juuri sopivan paikan mun kullanvärisestä ananaspurkista. Meikkinurkkaus tarvitsee vielä jonkun kivan peilin sekä kauniin rasian meikeille ja muille tarvikkeille. Myös jakkara ikkunan edustalle täytyy ostaa, ettei tartte aina nyysiä ruokapöydän tuolia ja kiikuttaa sitä takaisin paikalleen – arjen helppoutta ja toimivuutta sekin.

 

IMG_4188.JPG

IMG_4189.JPG

My makeup corner will be in the dining room.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *