Menetettyjä päiviä ja tulevia juttuja

Oon nyt ollut pari päivää suurin piirtein terveiden kirjoissa ja tiedättekö mikä tässä on ehkä parasta? Voin haahuilla viikonlopun vailla suunnitelmia, tekemättä juuri mitään, vapaaehtoisesti. Tällä hetkellä istun sohvalla jättimukillinen kahvia vieressäni, tietenkin, ilman mitään kiirettä minnekään. Oon kääriytynyt pörröiseen vilttiin, siihen mitä F vihaa koskettaa ja jonka se on nimennyt Dustyksi.

Sydämeni särkyi viime lauantaina, vuoden kenties kauneimpana kesäpäivänä, kun lähetin Köpiksessä vierailevat ystäväni seikkailemaan kaupungille ilman meikäläistä. Olin ihan järjettömän flunssainen, joka paikkaan sattui ja basillin ajoitus oli maailman huonoin. Itkin silkasta surusta ja siitä, miten epäreilulta se tuntui. Aikaa rakkaiden Helsingin kavereiden kanssa ei mitenkään liikaa nykyään nimittäin ole. Onneksi olin kuitenkin ollut puolikkaan torstain ja kokonaisen, ihanan aurinkoisen perjantain menossa mukana. Oli pakko ajatella, että huonomminkin olisi voinut käydä.

 

IMG_9862.JPG

 

Nyt luvassa on taas kolmipäiväinen viikonloppu, en oo varma mitä me tanskalaiset maanantaina juhlitaan, mutten vastustele konseptia. Yritän kuroa kiinni menetettyjen kesäpäivien puuhat, kierrellä kirppareilla, toivon kivaa säätä. Ainut sovittu meno on maanantain aamiaistreffit ystävien kanssa. Aamiaistreffit – siinä onkin ainesta ylimääräisten vapaapäivien perinteeksi.

Kun viime viikonlopun suunnitelmat menivät meikäläiseltä sivu suun, yritin keskittyä seuraaviin mahtaviin juttuihin. Ensi perjantaina firman kesäjuhlat ja lauantaina treffit viikkokausia maailmalla matkanneen ystävän kanssa. Sitä seuraavana viikonloppuna eräs parhaista tyypeistä ikinä, vanha tarhakaverini, skumppapartnerini, tulee Stadista meille kyläilemään. Eikä arkipäivätkään oo huonoja, koska työkaverit on huikeaa porukkaa.

Hyvän mielen ja kivojen juttujen kesä 2017 voi siis nyt pienen tauon jälkeen jatkua.

Ihanaa viikonloppua sinne! Ja varovasti petollisten alkukesän säiden kanssa, en suosittele samaa kesälenssua kenellekään.

I’m finally OK-ish after summer flu.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *