Näiden kesäviikkojen juttuja

Apua, ikinä ei pitäisi antaa yli viikkoa kulua kahden postauksen välillä, koska sitten hommasta muodostuu ihan mahdoton esterata. Ei tässä oo oikeen ollut ylimääräistä aikaakaan (koska oon ollut kesäpäissäni ja elämä on ollut älyttömän ihanaa), ja sitten niinä muutamana kertana kun oon jotain yrittänyt kirjoittaa, on tuntunut että kaikki postausideat on ihan liian vähäpätöisiä julkaistavaksi näin pitkän tauon jälkeen (esimerkiksi se kun halusin kirjoittaa eräästäkin puuroravintolasta). Kun on elellyt blogihiljaiseloa, pitäisi mukamas olla jotain tosi painavaa sanottavaa kun tänne taas palaa. Toisaalta – on ollut liikaakin kaikkea, niin en oo enää tiennyt mistä aloittaa. Ja soppa on valmis.

 

Koska en nytkään tiedä yhtään sen paremmin mistä ihmeestä aloittaa, niin ajattelin listata viime viikkojen happeningit (en nimittäin varmana ala horisemaan taas siitä pirun talosta). Näitä siis olen lähinnä puuhannut:

– Horissut siitä pirun talosta, tunnustetaan tää ihan ekana alta pois. Talokuume ja siihen liittyvät sekalaiset pakokauhut ajatukset ovat vieneet aivokapasiteetista noin 72%. Harkitsen postaussaagan aloittamista aiheesta.

– Viettänyt tosi paljon aikaa kanaalien varrella drinkki kädessä.

– Meuhkannut frendille (drinkki kädessä) siitä, miten huolestunut sitä välillä on jengin alkoholinkäytöstä somen perusteella. Ja sitten pysähtynyt miettimään että hetkonen, onkohan jengi huolissaan mun alkoholinkäytöstä somen perusteella.

– Tehnyt tanskalaisissa perhejuhlissa niin nolon munauksen, etten kehdannut tunnustaa sitä edes poikkikselle pariin viikkoon (kommelluksen selostamisesta tässä ei tulis yhtään mitään, mutta sanotaan sen verran että siihen liittyy eräs sosiaalisesti rampa suomalainen muicceli, 70-vuotias herra ja sellainen tyhjästä ilmestynyt wadup bro -tyyppinen salainen kädenpuristus halauksen sijaan).

 

FF578C2B-67A6-4053-A8AC-407DFDE36E4B.JPG

 

– Käyttänyt järjettömän paljon rahaa. Kesät on mulle taloudellisesti riipivää aikaa.

– Ollut ihanan stressitön (mitä nyt siitä rahankäytöstä pikkasen…). En ois vielä muutama kuukausi sitten osannut kuvitellakaan, että tällainen olomuoto voi olla mulle olemassa.

– Syönyt paljon persikoita.

– Elänyt sotkun keskellä. Siivoukseen pätee muuten sama homma kuin blogiinkin, eli liian pitkän tauon jälkeen mistään vähäpätöisestä tehtävästä ei oikeen viittis enää aloittaa ja toisaalta on niin kauheesti kaikkea ettei osaa ryhtyä mihinkään.

– Tehnyt paniikissa tuntikausien suursiivouksen ennen meidän Suomi-vieraiden saapumista.

 

1C1B9F85-96E4-4CD5-99DF-B5870B1E76D9.JPG

 

– Kävellyt pitkiä matkoja, rakastanut Köpistä ja ollut onnellinen.

– Huomannut, että mulla on kerrankin tarpeeksi aikaa, tilaa ja energiaa miettiä kaikenlaista sekä puntaroida tulevaa. En oo tosin osannut toistaiseksi tehdä uusilla aatoksillani mitään, vaan kerännyt ne myttyyn ja päättänyt käydä niitä tarkemmin läpi tuossa syssymmällä.

– Alkanut jo potea lievää syysahdistusta. Tuntuu, että kesä on kohta ohi!!! En halua.

– Lukenut kirjoja. Siis useita kirjoja, ihan tuosta vaan heivannut duunin jälkeen puhelimen nurkkaan ja kaivanut Kindlen esiin.

 

Toivottavasti teillä on ollut yhtä ihanaa <3

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

 

EAB07D27-4C35-4070-B7AD-C1072A2FD7A9.JPG

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *