No siitä erkkeristä vielä

Kommenttiboksissa eräs toinen uuden kodin rakentelija mainitsi siitä, miten keskeneräisen kodin sisustuksen kuvaaminen blogiin vähän tökkii. Samaa mietin minäkin. Pitäisikö kaiken olla viimeistellyn täydellistä, vai voiko välivaiheestakin ottaa kuvia?

No ei tarvii olla täydellistä ja räpsitään pois vaan. Ois muuten aika lyhyt blogikaari. Sanoo hän ja julkaisee lisää kuvia ikkunoista, joiden mähmäkerroksesta tuskin näkyy läpi.

Tällä aasinsillalla palaan taas lempiaiheeseeni erkkeriin. Mun tän hetkiseen suosikkipaikkaan koko perhanan maapallolla, jossa tätäkin postausta näpyttelen. Jätesäkit on raivattu pois edustalta, tyynyä ja vilttiä on kaivettu naftaliinista ja kukkiakin on ilmaantunut ikkunalautaa somistamaan kyläilijöiden toimesta.

 

IMG_3840.JPG

Argh. Kukka repsottaa.

IMG_3839.JPG

IMG_3838.JPG

IMG_3837.JPG

 

Erkkeri on mun ikioma rauhan tyyssija. Poikkista ei mun prinsessaviritelmä ja aavistuksen epämukavan näköinen sohva (joka on oikeasti tosi mukava, älkää kertoko sille) paljoa napostele, joten saan pitää sen ihan itselläni. Ikkunasta on ihana katsella taivaalle ja kuunnella alhaalta kantautuvaa kaupungin ääntä.

Viitaten postauksen alkuun: tilan ulkoasu on vielä työn alla. Tää on vasta erkkeri 2.0.

Living my life in this spot.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *