Oho, oon Facebookissa

Olin kirjoittanut tätä blogia yli kaksi kuukautta, kun viimein kehtasin tunnustaa asian omalla Facebook-tililläni ja jakaa linkin blogiin. Ajattelin pyörtyväni häpeästä, kun sen FB-postauksen julkaisin. Vaikka kirjoitan enimmäkseen pinnallisista jutuista, kirjoitan suoraan sydämestä. Asettaudun alttiiksi palautteelle tai vähintään hiljaisille mielipiteille, hyville ja huonoille. Se jänskättää. Plus tuntuu mun suomalaiseen mieleen vähän huomionhakuiselta ”mainostaa” tuotoksiaan.

Kun pääsin Facebookissa vauhtiin, aloin kuitenkin riipimään kasaan myös ihan oikeaa sivua Nørrebro Summersille. Kyllähän mä oon someihmisenä tiedostanut, että sellainen pitää jossain vaiheessa olla.

Se hetki on nyt. Sivu on julkaistu ja blogi löytyy samalla tutulla nimellä myös Facebookista. Tai tästä linkistä. FB:n kautta tulen jakamaan blogijuttujen lisäksi myös Köpiksen ravintola-, liike- ja tapahtumavinkkejä ja muuta kivaa sälää, jota en oikein tänne blogiin saa ujutettua. Sinne siis!

 

IMG_5016.JPG

 

Tätä postausta kun näpyttelen, on sivulla seuraajia jo huikeat yhdeksän kappaletta. En varmana pistä massakutsua kaikille FB-kamuille menemään, se olisi jo meikäläisen häpeänsietokynnykselle ihan liikaa ja joutuisin varmaan paniikkikohtaukseen. Uskon, että hiljaa hyvä tulee.

Tervetuloa seurailemaan Naamarin puolelle, toivottavasti nähdään siellä <3 Puss! Ihanaa sunnuntai-iltaa.

Nørrebro Summers is now also on Facebook.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *