Olohuone-inspoilua

Kun ostin mun ekan oman kämpän, kaikki meni muuten ihan hyvin, mutta sisustin makkarin ihan päin h*lvettiä.

En tiedä mitä tapahtui. Shoppailin intona huonekaluja, luulin että kaikki on ookoo ja lopulta kattelin ihan hirveetä lopputulosta hämmentyneenä.

Mitä täällä oikein tapahtui?

Seurasi uudelleensisustusprojekti, jonka lopputulokseen olin kovin tyytyväinen ja tarina sai onnellisen lopun. Jotenkin se kuitenkin on jäänyt alitajuntaan jäytämään. Mä tiedän mihin pystyn. Jos kaikki menee vikaan. Ja nyt ei oikein ois varaa eikä kärsivällisyyttä stipluihin, joten oon yrittänyt suunnitella uuden kodin sisustusta pääni puhki.

Että siitä tulisi kiva. Ja rauhallinen. Ei kuitenkaan tylsä. Erikoinen. Muttei mikään pelastusarmeijan löytönurkkaus. Vaalea. Muttei kuitenkaan liian kliininen. Boheemi. Muttei kuitenkaan liian hippi. Aikuinen. Muttei kuitenkaan mikään täti. You know.

Oon päätynyt suunnittelussa siihen, että pidetään perusteet vaaleana ja lisätään vähän väriä päälle. Halusin jonkun jännän sinisen tai keltaisen sohvan, mutta mun sisustussuunnittelija/arkkitehtikaveri (joo en kehtaa epäonnistua tässä projektissa kun on tollanen kaveri) sanoi, että se olisi kenties virhe; että on parempi pitäytyä perusväreissä mitä tulee suuriin huonekaluihin ja kreiseillä sitten pienemmässä sälässä. Uskotaan, uskotaan.

Tässä vähän haavekuvia olohuoneesta.

 

Source: Alvhem

Source: Alvhem

Source: Alvhem

Source: Stadshem

 

Ehkä joltain tän suuntaiselta meidän uuden kodin olkkarissa tulee näyttämään. Toivottavasti. Eniten puhuttelee toi ylin kuva, josta

lattia, check

matto, check

katto, check

parveke, dream on

kakluuni, ei oo.

---

Dreaming about a living room that will look like the images above.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Jenniku (Ei varmistettu)

Tossa ekassa kuvassa on sitä jotain :)

marjapilami

Kelpais mulle! :D

Kommentoi