Oranssit purnukat ja lomalle lomps

Just nyt eletään hienoja aikoja. Sain yhden jättimäisen työprokkiksen kunnialla purkkiin kuukausien väännön jälkeen (deadlinena oli ”ennen lomaa”, eli tiukille meni), tänään on ohjelmassa mun ikisuosikkini Melody Gardotin konsertti ja huomenna suunnataan kahdeksi viikoksi Mallorcan auringon alle.

Tää viikko on toisaalta ollut ihan hullun kiireinen ja stressaava. Varma aivokapasiteetin liikakäytön merkki: unohdin noin 20 kertaa päivässä käyttämäni kirjautumissalasanan duuniläppärille eilen keskellä kirkasta työpäivää. Plop, se oli poissa. Kesti vartin, ennen kuin salis palautui taas muistiin. Loman tarpeessa todellakin siis ollaan!

Ensimmäinen Mallorca-viikko me vietetään maaseudulla, pienellä tilalla itselleni tuntemattoman kaupungin/kylän läheisyydessä ja toka viikko (niin ikään itselleni tuntemattomassa kohteessa) resortissa meren rannalla. Tiedossa siis toivottavasti täydellistä rentoutumista, autoretkiä, snorklausta, hyvää ruokaa ja juomaa, just meille sopivaa eläkeläismeininkiä. Ja edellämainittuja sen verran, että jaksaa taas vuoden ennen seuraavaa lomaa.

Oon valmis.

Tärkeitä juttuja tapahtuu kotirintamallakin, nimittäin mun oranssit purnukat.

 

IMG_5192.JPG

IMG_5195.JPG

 

Näistä litteämpi on upouusi hankinta, kauan himoitsemani Normann Copenhagenin Brilliant Box. Oon kovasti F:lle vihjaillut, että sellainen olisi mukava saada lahjaksi. Kuvaviestinkin lähetin, tollanen ois muuten kiva. Joulu ja synttärit tuli ja meni. Kun ei ole purkkia kuulunut, niin ostin itse.

Toinen purnukka on Zara Homelta keväällä tilattu ihanuus, joka on täällä blogissakin jo vilahdellut.

 

IMG_5194.JPG

IMG_5196.JPG

 

Purkit näyttävät silmiini niin ihanilta. Oranssi väri puhuttelee mua just nyt tosi paljon, etenkin pienissä yksityiskohdissa ja hillityn sävyisenä. Ei mitään hajua siitä, mitä noissa voi säilyttää. Toisessa on niin pieni suuaukko, että eihän sinne saa mitään. Toinen taas niin littana, että on vähän hankala. Ja yksi lasinen korurasia mulla jo on käytössä.

Onneksi nainen on kekseliäs otus. Löydän näille aivan varmasti tuikitärkeää käyttöä ennemmin tai myöhemmin.

 

IMG_5197.JPG

 

Nyt vetäydyn lomamoodiin, mutta blogi jatkaa porskuttamista normaaliin tapaan. Joskin kenties hieman tavallista löyhempään tahtiin. Huraa ajastetut postaukset. Koitan saada lomaterkkujakin tänne kirjoteltua muutamaan otteeseen reissun aikana, mutta se riippuu vähän nettiyhteyksien laadusta ja siitä, miten zen mä lomalla olen. Just nyt kaipaan paria viikkoa ilman yhden ainoaa velvoitetta hullun kevään ja alkukesän jälkeen.

Ihania heinäkuisia päiviä kaikille <3 Puss.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *