Ostereita, skumppaa ja matkasuunnitelmia

Mulla on yksi ystävä, joka asuu reilun kilsan päässä meiltä ja jonka kanssa me tykätään syödä ostereita ja juoda skumppaa. Pari kuukautta sitten, niissä samoissa puuhissa, me käytiin keskustelu reissaamisesta ja siitä miten mä nyt tänä talvena en lähde matkalle koska järkisyyt. Tehän tiedätte miten siinä sitten lopulta kävi (no se että pyörsin kyseisen päätökseni koska tärkeämmät syyt). Siksi siis tuossa eräänä viime vuoden viimeisistä illoista pakkasin läppärini reppuun ja lampsin kyseisen frendin luokse päämäärätietoisesti.

Tänään me vihdoin päätettäisiin, minne ihmeeseen me oikeen Bangkokista suunnataan.

Ohitin viinibaareja, shawarmakiskoja, odotin liikennevaloissa, käännyin pienen supermarketin jälkeen oikealle ja kiipesin toiseen kerrokseen. Syötiin ostereita, juotiin skumppaa (ah rutiinit), tehtiin molemmat muutama kompromissi ja lopulta lyötiin matkasuunnitelmat suurin piirtein lukkoon.

 

D9B506C4-0200-442B-9015-6110972A5B6F.JPG

4B3A810F-6EFE-4E6B-B8A6-FD14557C8EA0.JPG

4CF4C460-186A-4136-BBCF-D8214C260E4D.JPG

 

Nyt on jo viimeisetkin hotellit varattu ja luvassa on vähän luksusta (minä halusin), rennompaa bungalowia (kaveri halusi), pari saarta (molemmat halusi), muutama päivä Bangkokissa (kumpikaan ei oikein tiennyt haluaako, mutta onhan se nyt pakko kun siellä kerta ollaan) ja siinä suunnilleen kaikki. Ihan muutama päivä enää siihen, kun pakkaan matkalaukun ja suuntaan kesään. Kaivan varpaat hiekkaan ja ihmettelen, miten täällä päin maailmaa voikaan olla näin lämmin – ja pian en osaa enää kuvitellakaan Pohjolan synkkiä talvisäitä. Näistä sysitalvista alkaa tulla mun lempparivuodenaikoja, kun pääsee hetkeksi livahtamaan pakoon.

Hurja ajatella, että mä melkein jätin tän reissun tekemättä. 

Joskus musta tuntuu, että suunnittelu on suurin piirtein yhtä kiva osa reissua kuin varsinainen matka. En tiedä juuri mitään parempaa, kuin uppoutua selailemaan hotelleja, mahdollisia reittejä ja kohteita, laskeskelemaan (ja mun tapauksessa usein vähän venyttämään) budjettia ja fiilistelemään tulevaa. Erityisen synkeinä päivinä on ollut ihana vaan avata läppäri ja antaa ajatusten juosta tropiikkiin. Ah, oon kyllä niin valmis lähtöön! <3

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *