Pesänrakennuspuuska

Nesting, se on ollut viimeiset pari vuotta lempisanani. Perustelen sillä tuoksukynttilähankintani ja sen, kun alan kuudelta aamulla järjestelemään tuikkukippoja uuteen uskoon hymynkare huulillani. Poikkis jaksaa joka kerta naureskella mun pesänrakennuspuuskille, mutta uskon että sisimmässään se pitää sitä vaan söpöä.

Meidän koti on näyttänyt ihan samalta ja välillä ankealtakin viimeiset viikot, kun mun pesimävietti hetkeksi torkahti. Väsytti, oli kiire ja kotona sotku. Nyt oon kuitenkin taas piristynyt ja himassa näyttää uudenlaiselta. Täällä on kiva olla. Siisti ja viihtyisä koti vaikuttaa mulla suoraan stressitasoihin, eli oman viihtyvyyden ja hyvän fiiliksen takia pitäisi jaksaa aina vaan panostaa kotiin. Vaikka just väsyneenä ja stressaantuneena se ei oiskaan ekana kiinnostus-listalla.

Pölyjen pyyhkiminen ja tiskikoneen täyttäminen voi olla hyvinkin leppoisaa puuhaa. Kynttilöiden sytyttelystä puhumattakaan. Nesting.

 

IMG_7129.JPG

IMG_7128.JPG

 

Tällä kertaa pesimisriittiini on kuulunut:

– Raahasin surullisen kuuluisalta Ikean reissulta kärryllisen uusia kasveja himaan. Meidän koti alkaa vihdoin muistuttaa viidakkoa. And I like it. Palaamme aiheeseen vielä.

– Oon uudelleenjärjestänyt tuikkukippoja, kynttilöitä ja pientä sälää. Nopein ja halvin tapa saada uutta ilmettä kotiin. Aina pesimispuuskan iskiessä ei todellakaan tartte tai kannata ostaa mitään uutta.

– Mä kylläkin myös ostin pussillisen glitterkäpyjä ja ripottelin niitä ympäriinsä. Koska joulunalus. Voih, glitterkäpyihin todellakin palaamme vielä.

– Aloin visioimaan vaaleampia päällyksiä sohvatyynyille, koska kaipaan olkkariin rauhallisempaa tunnelmaa. Taidan kuitenkin odotella alennusmyyntejä tai jotain hyvää kirppistä ennen visioni toteutusta.

– Pesin lattiat. Siisteyden seuraava ulottuvuus, joka meillä koetaan hävettävän harvoin (koska lattioiden pesu on vaan maailman tylsintä EVER – eiks niin?).

 

IMG_7130.JPG

 

Kyllä nyt taas kelpaa. Koti on maailman paras paikka.

P.S. Oothan jo osallistunut aiemman postauksen nimikylttiarvontaan?

Lately I’ve been mostly nesting.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *