Pikkuhuoneen hurja muodonmuutos osa 2

Viikkoja sitten aloitettu Operaatio Pikkuhuone etenee. Huone on toiminut muutosta saakka kätevänä varastona, joka on mahdollistanut mukavan elelyn muualla kämpässä. Ehkä vähän liiankin mukavan, niin on tuon huoneen työstäminen vähän jäänyt.

Luojan kiitos on keksitty kyläilevät Suomi-kaverit, joiden viikonloppuvisiitti motivoi meidät ihmeelliseen suoritukseen: raivaamaan huoneen viimein tyhjäksi, kuukausi muuton jälkeen. Huraa! Lisäksi huoneen aiemmin kadoksissa ollut ovi on löytynyt vintiltä ja se komeilee nyt maalattuna oikealla paikallaan.

 

IMG_4522.JPG

 

Dramaattinen, kaoottinen lähtötilanne näkyy alla olevassa kuvassa ja välivaiheen voi käydä kurkkaamassa tästä postauksesta, mikäli haluaa silmiään lisää lepuuttaa. Hurjalta näytti, eikös?

 

IMG_3895.JPG

 

Aina tuntuu, ettei mitään saada aikaiseksi ja viikot vaan vierii. Mutta aikamoinen urakka ollaan taidettu tehdä. Onneksi on keksitty blogit ja valokuvat.

Huoneen tuleva sisustus ei vieläkään ole selvillä. Tai oikeastaan edes se, mihin tarkoitukseen huone pyhitetään. Faktat on nämä:

– Varasto- tai kodinhoitohuoneen olemassaoloon en halua tuudittautua, etten joudu täyteen sokkitilaan jos joskus huone täytyy luovuttaa vaikkapa vauvelille.

– Työhuonetta ei oikeastaan tarvita, sillä mä hoidan datailut olkkarin sohvilla ja F ruokahuoneessa.

– Vieraita ei niin tiheään tahtiin meillä käy, että olisi järkeä tehdä siitä ylimääräinen makkari sänkyineen.

Jäämme siis pähkäilemään. Aiemmin mainitut Suomi-kaverit ostivat juuri kämpän ja tapetoivat makkarinsa aivan ihanalla kukkatapetilla; samanoloista näyttävää tapettia tekisi nyt meikäläisenkin mieli. Voi siis olla, että huoneen ainoa pitkä, suora seinä koristellaan vielä kukkasin (uskokaa tai älkää, F on antanut alustavan siunauksensa).

Nyt oon onnellinen ihan vaan siitä, että pääsen esteettömästi avaamaan pikkuhuoneen ikkunan ja fiilistelemään uusia, raivattuja neliömetrejä.

We’re working on the little room.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *