Pilvinen lomapäivä

Eilen oli lomamme ensimmäinen viileämpi, pilvinen päivä. Kuten eilen kirjoittelin, haaveilin kuvausreissusta saaren rannikolle – ei tapahtunut. Eikä tapahtunut mitään muutakaan, paitsi käytiin aamupäivällä lähimarketissa ja illalla syömässä läheisessä kylässä pizzat.

Huonot säät kesälomalla tuppaavat yleensä vähän masentamaan, mutta yksittäinen harmaa päivä (toivotaan, että oli vaan yksittäinen…) kahden viikon helleputken keskellä ei. Viileys oli suorastaan ihanaa ja tuntui hieman tuhmaltakin ikään kuin lintsata kokonainen päivä.

 

IMG_5511.JPG

IMG_5508.JPG

IMG_5509.JPG

 

Nukuin pitkät päikkärit. Söin karkkia lounaaksi. Luin sängyssä varmaan viisi tuntia putkeen.

 

IMG_5510.JPG

IMG_5517.JPG

IMG_5512.JPG

 

Olen aivan rakastunut maatilaan, jossa majailemme. Kävelen ympäriinsä paljain jaloin ja usein puolialasti. Ollaan ihan kahdestaan täällä, tilan omistajia näkee yleensä aamiaisella, samoin kuin paria muuta vierasta. Kissa käy aamiaispöydästä kerjäämässä ruokaa. Ja siinä se. Täydellistä erakkoelämää. Kaikkialla on kaunista ja vehreää.

Rauhallista, sielu todellakin lepää.

 

IMG_5513.JPG

IMG_5515.JPG

Kuvassa meidän pieni Mallorcan kotimme.

IMG_5516.JPG

 

Tänään, aivan tuota pikaa, jatkuu matka seuraavaan kohteeseemme. Suuntaamme auton nokan kohti paikkaa nimeltä Cala Sant Vicenc. Luvassa on viikko täysin erilaista elämää: all inclusive -hotelli, meren rannassa. Ihmisvilinää, turreja, drinkkejä altaalla, musiikkia. Varattiin ekaksi viikoksi maatilamajoitus ja tokaksi resortti, koska haluttiin säästää parempi viimeiseksi.

Tän ekan viikon jälkeen suhtaudun suunnitelmaan skeptisesti. Voiko mikään muka olla tätä nykyistä parempaa? Kestänkö mä enää ihmisiä? Onko pakko kattoa peiliin ennen kuin lähtee huoneesta?

Yesterday was a blissful, lazy, cloudy day.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *