Pitkä, kuuma käytävä

Viikot ne vaan kuluu ihan uskomatonta vauhtia. Taas on perjantai ja seuraavat päivät tuovat toivottavasti tullessaan vähän enemmän sisustusaikaa. Töiden jälkeen ei aina kerta kaikkiaan jaksa eikä ehdi, ja kaikki kivat pikkuliikkeet sulkevat ovensa tosi aikaisin. Täytyy yrittää olla kotijuttujen suhteen hieman suunnitelmallisempi jatkossa, nyt on mennyt jo pari viikkoa vellomiseen ja vähän turhienkin yksityiskohtien hiomiseen.

Asiat meidän eteisessä ovat kuitenkin edistyneet hirmuisesti sitten viimenäkemän. Ollaan päästy esteradasta, kauhujen käytävästä nollapisteeseen. Tilaan, jossa ei ole yhtään mitään, muttei juuri mitään vikaakaan. Ainakaan vaarallista enää (vaikkakaan sähkökaapista en mene takuuseen).

 

IMG_4679.JPG

 

Eteinen tulee olemaan jännä sisustettava: pituutta sillä on kymmenisen metriä ja leveyttä alle 110cm. Jotenkin sinne täytyy mahduttaa tilaa takeille, laukuille, kengille sekä muuta säilytyssälää. Penkkikin olisi kiva saada, sillä kenkien rimpuilu jalkaan seisten on ärsyttävää (maailman laiskin ihminen yes no maybe?).

Olisi kätevää, jos pituudesta voisi karsia vähän pois ja lisätä leveyteen, muttei se taida mennä ihan niin.

Paljon elementtejä käytävään siis tulossa, mutta haluan säilyttää sen valoisuuden ja ilmavuuden. Niin turhake kuin käytävä tavallaan onkin, on se ensimmäinen asia jonka meille tullessa näkee – alueen täytyy siis onnistua luomaan kotoisa ja kutsuva fiilis. Piece of cake!

 

IMG_4680.JPG

 

Kattoon olisi tarkoitus hankkia kaksi samanlaista valaisinta, industrial-tyyli tällä hetkellä kiinnostaa. Yhdet hienot lamput jo löydettiin, myymälässä oli vain yksi saatavilla ja toinen olisi ollut varastolta tilattavissa, muttei myymälään noudettavaksi vaan hurjalla toimitusmaksulla kotiin kuljetettuna. Pitäkää siis tunkkinne, tuumimme me.

 

IMG_4681.JPG

 

Nämä hommat siis paraikaa mietintämyssyssä. Pidän teidät ajan tasalla, kun eteinen etenee.

The hallway is long as hell.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *