Pyykkikori tuli taloon

Nørrebro Summers

Niin kätevä kuin kenkälaatikon kokoinen makkarin nurkassa tönöttävä tilapäinen pyykkikorimme onkin ollut, oon tässä katsellut sille seuraajaa. Aiemmassa muutossa oon onnistunut hävittämään yhden edellisistä pyykkikoreistani, joka oli paitsi söpö, myös suuri ja kannellinen - tai kenties se hajosi kovassa käytössä ja päätyi roskiin. Oon kokenut jo pidemmän aikaa kaipuuta kunnollista pyykkikoria kohtaan ja tiesin, että olen valmis sellaiseen myös panostamaan. Ja mikä tärkeintä: odottamaan sopivan osumista kohdalle.

Viikonloppuna bongasin African Touch -nimisen liikkeen ikkunassa täydellisen korin ja eilen kävinkin jo sen mukaani noukkimassa. Kori on tehty Senegalissa käsityönä ja ihanat myyjät liikkeessä kertoivat, että ostamalla tuen paikallista työtä ja perheitä. Tykkään ajatuksesta, että edes pienillä teoilla tulee täällä ekan maailman kuplassa autettua muita oman shoppailun lomassa.

Ja itselleni sain ihanan pyykkikorin.

 

 

Kori kävi olkkarin puolella vain poseeraamassa ja siirtyi sitten kylppäriin omalle paikalleen. Pieniä voiton hetkiä muutto- ja sisustushässäkässä; sain yhden kaaosnurkan järjestettyä puolessa minuutissa, kun pyykkikasa siirtyi koppaansa kylppäriin.

Nyt kun joku vielä tekisi kylppäriin täysrempan...

 

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Rönsyilevän sisustajan tunnustukset

Uusi lampputulokas: Ikean Antifoni

Luovuutta arkeen: Homebook

---

I bought a laundry basket.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentoi