Rakkautta ensisilmäyksellä: Timanttiamppelit

Nørrebro Summers

Iik. Mitä noi on. En kestä. Pakko saada. Isompi vai pienempi. Molemmat. Joo molemmat. Äkkiä. Apua, nyt toi joku muija kattelee niitä, ei varmana ota, ne on mun. Ai täällä onkin niitä kokonainen pinkka. Hengitä.

En tiedä milloin oisin rakastunut johonkin sisustusjuttuun yhtä rajusti ja ehdoitta, kuin tanskalaisen Novoformin timanttiamppeleihin. Ne on pienet ja sirot, nahkaremmit juuri oikean sävyiset ja sopivat meidän kotiin (ja mun sielunmaisemaan) täydellisesti. Voisin tuijotella noita koko ajan - ja aika paljon tuijotankin.

Tuijotetaan yhdessä:

 

 

En tietenkään malttanut odottaa sekuntiakaan

a) sopivien pikkukasvien ostoa tai

b) niiden istuttamista uusiin ruukkuihin - vaikka "kuinka en aina tapa kaikkia kasvejani niin nopeasti" -googlaukseni oli aiemmin kertonut, että kasvien pitää antaa olla noin kuukausi muovisissa ruukuissaan, jotta ne sopeutuvat uuteen ympäristöön.

Erittäin pian timantit kasveineen jo koristivat seinää. Ennen seinälle pääsyään ripustin toisen ovenkahvaan odottelemaan ja siihenkin se olisi sopinut tosi hyvin. Siitä päättelen, että nämä ovat niin ihania, että sopivat ihan minne vaan. Tekisi mieli ostaa ainakin kuusi lisää, mutta ehkä nämä saavat nyt riittää.

 

 

Meidän olkkarissa muuten tapahtuu jänniä. En malta odottaa, että pääsen esittelemään huimasti edistyneen huoneen täällä blogissa.

 

---

Bought two Novoform Diamond plant hangers. Love love love.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Iidakoo
Linnunpönttö

!!!!! Ihanat! <3

marjapilami
Nørrebro Summers

I knooooowww!! :D <3

Kommentoi