Romulipaston kunnostus

Nørrebro Summers

Joku teistä kenties muistaakin eteiskäytävässämme majailevan romulipaston. Lipastoa varten on ollut maalit ja uudet vetimet hankittuna jo kolmen kuukauden ajan, mutta jännä kyllä asialle ei oo tapahtunut mitään.

Mun piti ottaa eilinen iisisti, mutta tahdoin palavasti tehdä jotain. Tiedättekö tunteen, kun on ihan supertylsistynyt ja samalla superlaiska? Sitä vaan pyörii sohvalla turhautuneena ja on kaikinpuolin epämukava olo - mutta on liian väsynyt korjatakseen asian. Käytiin poikkiksen kanssa lyhyt neuvonpito siitä, oisko lipaston maalaus mun toipilaspäivälle liian fyysinen aktiviteetti. F sanoi että olisi, mä kaivoin hiekkapaperin ja maalit esiin.

 

 

Lipasto oli vanha ja raihnainen, eikä missään vaiheessa ollut suunnitelmissa kunnostaa sitä uutuudenkiiltäväksi Ikea-wannabeksi. Iän tuoma charmi ja eletyt vuodet saisivat näkyä jatkossakin. Sen ei kuitenkaan enää olisi tarkoitus näyttää hajonneelta tai nololta.

 

 

Minä, mun puolen minuutin keskittymiskyky ja kärsimättömät pensselinvedot sovittiin tehtävän suorittajaksi oikein hyvin (toisin kuin esim. asuntomme seinien ja listojen maalaajaksi; tehtävä josta mut poistettiin kesken kaiken). Apurina mulla oli pensseli ja pikkuruinen maalitela, jolla saa ihanan tasaisen lopputuloksen.

Maalin kuivuttua ruuvattiin uudet iloisenväriset nupit paikoilleen. Ihan kokonaiset neljä kappaletta aiemman kolmen sijaan.

 

 

Koko prokkiksessa meni ehkä tunti (maalin kuivumisaikaa ei tietty lasketa). Vähän näin jälkikäteen ihmetyttää, miksen saanut aikaiseksi jo aiemmin.

Nyt mietin noita nuppeja. Kun nupit ostettiin, lipaston oli tarkoitus jäädä makkariin, jonka tyyliin ja värimaailmaan ne olisivat sopineet. Eteisestä en ookaan varma. Oisko kuitenkin pitänyt ottaa vähän taviksemmat? Onneksi nuppelot ei maksa paljon mitään ja ne saa vaihdettua parissa minuutissa, jos siltä tuntuu.

 

 

Vanhan kunnostus on kyllä niin palkitsevaa puuhaa! Ihan kuin saisi ihkauuden huonekalun ilmaiseksi, ilman edes kaupasta raahaamisen vaivaa. Seuraavana päivitystä odottelee makuuhuoneen liinavaatekaappi. Ehkä joulukuussa sitten...

Rentoa sunnuntaita! <3

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

Nupit on ihanat! Älä vaihda niitä mihinkään! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Voi kiitti, mäkin rakastan niitä! Mutta täytyy tunnustaa että kävin jo vähän kuikuilemassa tavisnuppeja kaupassa... ;o

Kommentoi