Ruokahuoneessa

Sielua. Romantiikkaa. Tunnelmaa. Klassisuutta. Ei aina pelkkää valkoista. Vähän rosoisempaa puuta.

Näitä mä mietin, kun suunnittelin ruokahuoneen sisustusta (joka on vielä erittäin keskeneräinen). Haaveena oli paikka, jossa on kiva viettää aikaa yksin, kahdestaan ja isommalla porukalla. Lankkupöytä oli ihan ehdoton valinta – tummaan väriin päädyttiin, koska kompromissi. Ja oon kyllä väriin ja muuhunkin oikein tyytyväinen.

Ensialkuun mua häiritsi pöydän mutkikas reuna – jota ei todellakaan tilattu ja joka ei näkynyt saamissamme mallikuvissa, argh – mutta nyt siihenkin on jo tottunut ja mielestäni mutkikkuus ei ihan liikaa erotu kokonaisuudessa. Pelkäsin, että mutkat olisivat tehneet setistä vähän liiankin rosoisen.

 

IMG_3844.JPG

IMG_3843.JPG

 

Huoneen sisustus on siis vielä kovin askeettisessa vaiheessa, mutta hyvin siellä jo viihtyy ja mahtuu olemaan. Valoisa huone, jossa on valkoisella maalatut seinät, vaaleat lattiat ja valkoiset muut huonekalut saa vähän syvyyttä ja potkua tummasta mäntypöydästä ja tuoleista. Ja pöydän sotkemista ei tarvitse varoa, joka on meikätumpelolle tosi tärkeää.

 

IMG_3842.JPG

IMG_3845.JPG

 

Tuolien kanssa kävi huikea tuuri: löydettiin ne noin 13 euron kappalehintaan paikallisen huonekalujätin löytönurkkauksesta. Lähes kaksimetrinen poikaystävä on erityisen tyytyväinen tuolien korkeisiin selkänojiin. Ja mun silmät.

 

IMG_3846.JPG

IMG_3841.JPG

 

Hitaasti, mutta varmasti ruokahuonekin on siis löytämässä muotoaan.

We have a place to eat!

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *