Ruokailuhuoneen uusi look

Kotiuduin muutama tunti sitten hurjan  hektiseltä, joskin superkivalta, kolmen päivän työreissulta. Eilinen sisälsi kokonaiset 50 minuuttia omaa aikaa ennen dinneriä, mutta muuten oon ollut maanantaiaamusta saakka koko ajan menossa ja porukan jatkeena. Nyt muuten väsyttää. Ja pää on painava ideoista ja inspiraatiosta.

Oli ihana tulla kotiin.

Tänään ei juurikaan meikäläisen kirjoitussormet enää taivu, mutta ajattelin jakaa muutaman kuvan meidän uutta ilmettä saaneesta ruokailuhuoneesta. Ja täten ilmoittaa teille, että oon sittenkin päättänyt kutsua ruokailuhuonetta ruokailuhuoneeksi ruokahuoneen sijaan. Oon ehkä tottunut sanaan ja pikkuhiljaa myös ruokailuhuoneen omistamiseen.

 

IMG_6138.JPG

 

Olkkarissa aiemmin ollut matto on siis siirtynyt ruokailuhuoneeseen, johon se syksyn ja talven koittaessa hyvin sopii. Huone on ollut (ja on ehkä vieläkin) jokseenkin kolkko, mutta matto toi sinne kaivattua lämmintä tunnelmaa.

Oon väkertänyt lisää pieniä yksityiskohtia, kuten siirtänyt jättipullon tyhjää nurkkaa somistamaan sekä askarrellut pöydälle asetelman. Ja kynttilät ovat kesätauon jälkeen saapuneet taloon.

 

IMG_6146.JPG

IMG_6153.JPG

IMG_6201.JPG

 

Siinäpä kaikki tältä erää. Paljon jännää ja uutta on tapahtunut sisustusrintamalla, joten jatkoa seuraa pian. Nyt kuitenkin on aika heivata läppäri nurkkaan ja olla hetki tekemättä mitään.

Puss!

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *