Sänkyhommeleita

Nørrebro Summers

Oon yrittänyt jo vuosia ylipuhua F:ää sellaiseen ihanaan kahden hengen jättipeittoon, mutta sitten tulisi kuulemma ero. Päädyttiin lopulta pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen (ja koska kyllä tätä parisuhdetta ihan mielellään jatkaa) päivittämään sänkyvarustuksemme kahteen 220-senttiseen peittoon. Hankinnan hyvä ja huono puoli oli tietenkin se, että kaikki vanhat pussilakanasetit kävivät samalla sekunnilla liian pieniksi ja kaupoille oli lähdettävä.

Mainitsinkin jo aikaisemmassa postauksessa, että Köpikseen on vähin äänin avattu yksi suosikkisisustuskaupoistani; Zara Home. Kävin siellä pariin otteeseen kuolaamassa kaikkea ihanaa ja raahasin lopulta himaan kalpean haaleanvihreät pussilakanat ja miljardi erilaista matchaavaa tyynyliinaa.

 

 

Meidän makkarista on tullut viime viikkojen aikana superviihtyisä paikka kiitos hempeiden, yksiväristen petivaatteiden ja ehjän, valkoisen vaatekaapin. Tykkään uudesta seesteisemmästä tunnelmasta.

Ja tosi kiva muuten, kun ei enää tarvii pelätä äkkikuolemaa päälle murenevan vaatekaapin muodossa.

Sängyn päällä killuvat pyöreä bambupeilihökötys ja viidakkotaulu taitavat molemmat päästä viime vuoden sisustushankintojen TOP 10:n.

 

 

Behind the scenes -paljastus: näitä kuvia varten ajoin poikkiksen Xbox-ohjaimineen pois sängystä ja heitin valkoisen pyyhkeen telkkarin päälle, ettei ampumapelin ruma heijastus pilaisi harmonista tunnelmaa. Näin meillä. Ihan ku Strömsössä.

Leppoisaa sunnuntaita <3 Toivottavasti kaikki saa tänään pyöriä sängyssä.

---

Bedroom stuff.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

Travojago
Travojago

eih.. Zara home is the worst. Sinne ei saa koskaan mennä, jos on 

-alennusmyynti

-kolikoita taskussa

-tarvetta yhtään millekään 

Voisin aivan huoletta upottaa puolet kuukausibudjetistamme sinne, varsinkin kun täällä on zara home OUTLET >:( >:( oh the horror 

Sen verran annoin itselleni periksi, että ostin kevään kunniaksi höpöhöpökukkaparatiisinlintupastellisävy pöytäliinan ja samaa sarjaa keittiöpyyhkeen. (Koska eihän tässä nyt mitään eläimiä olla :D )

marjapilami
Nørrebro Summers

Mä en kestä, onkohan mun ostamat höpöhöpökukkaparatiisinlintupastellisävy-tyynyliinat (jotka eivät päässeet näihin kuviin) samaa kuosia kun teidän :D Sen verran tutunoloinen kuvaus.

Ja oih, outlet! Mäkin haluun.

Kommentoi