Takki tyhjänä

Tän syksyn teemoja on olleet kiire ja mielenrauhan etsiminen, lopulta jopa löytäminen. Nyt on rauha osittain taas tiessään, mutta onneksi tilanne ei oo yhtä kaoottinen, kun mitä se oli pari kuukautta sitten. Mutta mun on ollut tosi, tosi, tosi hankalaa kirjoittaa viime viikot.

Töissä on kiinnostavampaa ja haastavampaa, kuin ikinä, ja sinne kaikki se mun luovuus tällä hetkellä valuu. Ihan kaikki. Kun tuun alkuillasta himaan, mun pää on humiseva ja tyhjä. Kohtuullinen määrä energiaa ja hyvää fiilistä löytyy, mutta mitään ei siirry paperille (tai siis tähän tyhjään tekstiruutuun). Aivoja ihan sattuu, kun yritän miettiä jotain. Tälläkin hetkellä. Tuntuu, että takki on täysin tyhjä, mitä tulee kaiken ylimääräisen tuottamiseen. Joululoma tulee niin tarpeeseen.

 

IMG_7353.JPG

 

Mun oli tarkoitus itse asiassa työskennellä ainakin osa välipäivistä himasta käsin, mutta nyt kun tätä kirjoitan… taidan muuttaa mieltäni. Puolentoista viikon paussi kuulostaa tällä hetkellä järkivalinnalta. Ei mikään ihme toisaalta – takana on elämäni kenties hulluin vuosi ja vaan kahden viikon kesäloma. Aivot tarttee latausta, epätoivoisesti.

Luojan kiitos on keksitty Gilmoren tytöt ja joogamatto. Ja lähes naapurissa asuva frendi. Muuten vois olla aika tukalat oltavat.

Mä lupaan ryhdistäytyä täällä blogissa pian. Oikeesti. Tai siis ainakin piakkoin. En usko, että oon tällainen tyhjäpäinen möllöttäjä kovin kauaa. Apua, toivottavasti en.

Pusss <3

 

IMG_7354.JPG

 

My head has been empty lately. Thank goodness for Gilmore Girls.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *