Tällä viikolla + täti Snapchatissa

Mulla on jotenkin ihan superhyvä viikko meneillään. Paljon kaikkea hauskaa, uusia orastavia ystävyyksiä, roseeta, sushia, inspiraatiota. Ei nyt viitsitä puhua tuosta järkyttävästä tuulesta ja siitä, miten Facebook muistuttelee mun istuneen kolme vuotta sitten tähän aikaan Lasipalatsin terassilla hihattomassa topissa. Ja että tänä vuonna tähän aikaan oon Tanskassa samoissa vaatteissa kuin joulukuussa, miinus pipo. Tällä viikolla oon kaivannut sitä pipoa monenakin aamuna.

Himaan on saapunut kaksi uutta mattoa ja tänään rakentuu viimeinkin ruokailuhuoneen kirjahylly. Tehokasta, etten sanoisi. Pääsiäisloma pelasti mun elämän orastavalta aikataulukatastrofilta vähän kaiken suhteen. Oon vieläkin kiireinen, mutta nyt tuntuu että tunnelin päässä pilkottaa oikeesti valoa – sillä aurinko se ei ainakaan ole.

Koska oon henkisesti noin 79-vuotias, oon vasta tällä viikolla aloittanut Snapchatin käytön harjoittelun. En edelleenkään oo ihan varma siitä, mitä ihmettä siellä pitäisi tehdä ja miksi, mutta yritän snapata lähes joka päivä jotain, päästäkseni hommaan sisälle. Jos siis kaipailet lisää meikäläistä ja epämääräisiä Köpis-juttuja elämääsi, niin nimellä marjapilami sieltä löydyn. Oon snäpännyt muun muassa kakkaemojipehmolelusta työpöydälläni, eli viiletän aika kaukana tästä silotellusta blogimeiningistä. Snäppikieleni on englanti.

Plus! Musta olisi kiva kuulla vinkkejä ketä siellä Snäpshätissä kannattaa oikein seurailla. Sua ehkä? Kerro!

Ihanaa viikonloppua sinne <3 Puss.

 

IMG_8888.JPG

 

New rug inda house + I’m trying to use Snapchat these days (marjapilami).

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *