Terkut lentokoneesta & Bangkokista!

Näpyttelin tän postauksen eilen koneessa matkalla Köpiksestä Helsinkiin, mutten päässyt millään verkkoon julkaisemaan sitä. Kuvituksena toimivat kaksi ensimmäistä reissukuvaa Bangkokin hotellihuoneestamme.

Here goes:

Suunnitelmissa oli ehtiä vaikka mitä ennen lomalle lähtöä, mutta perinteisestihän tässä kävi – tunnit loppuivat kesken ja matkalaukunkin pakkasin vasta tänä aamuna ennen kentälle lähtöä. Helsinki-Vantaalta nappaan mukaan ystävän ja kuten kaikki säännöllisesti blogia lueskelevat jo tietää, suunnataan Thaimaan lämpöön puoleksitoista viikoksi.

Olo on kevyt ja epätodellinen. Eilen oli viimeinen päivä vanhassa duunissa ja loman jälkeen alkaa hommat uudessa firmassa. En oikein tiedä, mitä uudelta työltä osaisin odottaa. Mutta just nyt, täällä pilvien yläpuolella, ei tarvitse tietääkään. Jos jonkun opin tahtoisin poimia viimeisen vuoden ajalta kestomuistiin, olisi se tää:

Aina ei tartte kontrolloida kaikkea tai tietää tulevaa tarkalleen. Koska yleensä asiat tuntuvat järjestyvän. Hengitä, muija, hengitä.

 

IMG_8087.JPG

 

Kulunut vuosi on ollut raskas, mutta nyt seuraavaa lehteä kääntäessä muistot on jo kultaa. Eilinen jäähyväisessio työpaikalla venähti kaavailemani puolen tunnin sijaan kahdeksi tunniksi, oli niin paljon heippoja sanottavana ja pitkiä halauksia annettavana. Jäi sellainen olo, että kenties palaan vielä. Toivottavasti palaan vielä. En katunut päätöstäni lähteä, mutta haikeaa se oli.

Nyt on kuitenkin aika taputella työmietteet ja vähän kaikki muutkin ylimääräiset brainstormailut ja rentoutua. En voi kuvitella mitään täydellisempää just tähän väliin, kuin loman mittaisen juoruilumaratonin Maijan kanssa, muutaman kylmän cocktailin ja aurinkoa sen verran, että alkaa jo hikoilu ärsyttää. Tästä tulee ihanaa.

 

IMG_8088.JPG

 

Blogi tulee päivittymään reissun aikana ainakin muutaman ajastetun postauksen verran viikossa; luvassa muun muassa jatkoa pää-trilogialle. Läppäri on mukana, eli jos aikaa, energiaa ja inspistä löytyy, päivittelen myös reissukuulumisia tien päältä (tien, hah, pikemminkin altaan reunalta). Relaus ja oleilu ilman velvoitteita on tällä hetkellä kaikista tärkeintä, joten fiilispohjalta mennään kirjoittelun suhteen.

Toivottelen tässä välissä oikein ihania alkukevään päiviä sinne ruudun toiselle puolelle <3 Kiitos, kun olette siellä!

We have arrived in Bangkok.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *