Tervetuloa kotiin, uudet tuolit

Ruokailuhuoneen edelliset tuolit me ostettiin silloin pari vuotta sitten upouuteen asuntoon, kun kaikkeen ei vaan ollut kerralla varaa ja jossain piti syödessään istua. Niin ihanat kuin ne olivatkin ja toimivat aikansa, tiesin että eräänä päivänä tanskalainen design tulee syrjäyttämään ne. Tuo tuoliensyrjäytyspäivä koittikin hieman suunniteltua aiemmin, kun just ne oikeat yksilöt tulivat vastaan meidän ollessa muutenkin keväisen sisustusbuumin riivaamia. Pari vanhoista tuoleista me sijoitettiin seisoskelemaan muualle asuntoon ja loput kipattiin vintille odottamaan sitä päivää, kun me toivottavasti muutetaan haaveissa häilyvään suureen ruutuikkunaiseen taloon Köpiksen pohjoispuolella ja tarvitaan taas vaikka mitä.

Mutta niin siis saapui kuusi Normann Copenhagenin käsinojallista Form -tuolia ruokapöytäämme kehystämään ja muutti tuosta vaan koko ruokailuhuoneen ilmeen raikkaammaksi. Ah. Oon niin rakastunut, etten vaan raaski karsia kuvakimaraani - täältä siis tulee kunnon pläjäys.

Mitäs tykkäätte uudesta, aiempaa vaaleammasta ja modernimmasta lookista?

 

 

Materia ei tee onnelliseksi, mutta iloiseksi kauniit asiat mut kyllä saa. Ja tunne siitä, että on sijoittanut setelinsä aikaa kestävään tyyliin sekä laatuun - toivottavasti joidenkin vuosien sijaan kymmeniksi.

---

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

 

 

Kommentoi