Tikashyllystä ja sisustussälästä

Nørrebro Summers

Ollaan asuttu tässä kodissa nyt kymmenisen kuukautta ja vaikka eteiskäytävä, minimakkari, kylppäri ja keittiö on vielä samassa kunnossa kuin muuttopäivänä, oon mä kuitenkin saanut paljon aikaiseksi. Tai siis köhöm, me, me ollaan saatu. Voin antaa F:lle meriittiä vaikka mistä, mutta epämääräisen pikkusälän hamstraamisesta otan kyllä täyden kunnian itselleni.

Kun muutettiin, oli just sellaisen persoonallisen, meidän näköisen sisustusroinan puute yksi mun suurimmista harmituksista. Oon ennenkin kirjoittanut siitä, että meillä ei ollut oikeastaan mitään sisustustavaraa tai huonekaluja entuudestaan. Sekin vähä mitä joskus aiemmin oli, karsiutui pois edeltävissä muutoissa (joita ollaan harrastettu aika tiuhaan tahtiin suhteemme aikana).

 

 

Tykkään avarista tiloista, ilmavuudesta ja valosta, mutta mussa asuu myös kovan luokan hamsteri. Mun mielestä pienet, kiinnostavat elementit on asunnoissa ihan parasta, varsinkin kun kyläilee jossain ja pääsee vilkuilemaan toisen ihmisen asuntoa tuorein silmin. Siksipä mulle oli tosi tärkeää löytää myös meidän kodin hyllyille ja nurkkauksiin kaikkea söpöä. Sellaisiakin kapistuksia, mitä katsellessaan outsiderit voi miettiä, mikä meitä ja meidän sisustusmakuja oikein vaivaa.

Kuten kuvista näkyy, aletaan olla sälän suhteen hyvissä kantimissa. Erkkerin edustalla majaileva tikashylly jo lähes notkuu liitoksissaan kaikesta epämääräisestä, just the way I like it. Hylly on sekoitus kirppari- ja vintagelöytöjä, markettihankintoja, tietysti kasveja ja kirjoja. Kokoonpano saatika järjestys ei oo lopullinen, mutta tarpeeksi kiva kuitenkin. En muuten oo vieläkään päättänyt, pidetäänkö me koko tikashyllyä – senhän oli alun perin tarkoitus lähteä pikkumakkariin tai kierrätykseen, mutta jämähti tuolle paikalleen kun muuttomiehet (nuo köyhän naisen sisustussuunnittelijat) sen siihen niin nätisti asetteli.

 

 

Seuraavana ostoslistalla on joku ihana lamppu tuon pallolampun tilalle. Ei mitään hajua millainen. Saa siis vinkkailla!

 

 

---

Random stuff and plants on the bookshelf.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

paulahelena
ALUAP

En tiiä miten iskee suhun mut mulle tuli lampuks mieleen tää itteni himottelema valopilleri: http://valopilleri.com/finnish/

marjapilami
Nørrebro Summers

Supersöpö ja plussat suomalaisuudesta! <3 Kiitos vinkkauksesta. 

Kommentoi