Torstainen lomapäivä

Voisko jokainen torstai olla lomapäivä? Päivä, jolloin laitetaan out of office -viesti päälle, pyöritään sängyssä puoli yhdeksään asti, juodaan hitaasti iso mukillinen kahvia, ei mennä töihin vaikka muut menee, kierrellään sisustuskauppoja. Mielestäni toimii.

Mun piti pitää yksi ylimääräinen vapaapäivä jo pari viikkoa sitten, mutten vaan ehtinyt olla töistä poissa. Nyt näin tilaisuuteni koittaneen, terkkuja sohvalta.

 

IMG_5987.JPG

IMG_5986.JPG

 

Sisustajan kannalta hankalaa on se, että Köpiksessä kaikki kivoimmat pikkuliikkeet on iltaisin ja suurimman osan viikonlopuistakin kiinni. En mä ainakaan tunnu ehtivän yhtään minnekään ennen kuutta arkisin tai ennen kahta lauantaisin. Huraa joustava pomo, joka ymmärtää elämän perimmäisen tarkoituksen (joka siis tietenkin on söpöt vintageruukut). Tää ylimääräinen arkivapaa toivottavasti hiljentää alati kolkuttelevan sisustusomantuntoni ja saan tuikitärkeitä hankintoja vihdoin tehtyä.

Oon yrittänyt kehitellä alustavaa toimintasuunnitelmaa:

Etsinkö juttuja huone kerrallaan?

Teenkö listan?

Suunnittelenko värimaailmoja?

Budjetoinko jotain?

Mietinkö ylipäätään yhtään mitään?

 

IMG_5989.JPG

 

Päätin kuitenkin olla mahdollisimman tehoton ja epäjohdonmukainen ja vaan lähteä liikkeisiin pyörimään, tää on sentään lomapäivä ja tarkoitus on myös rentoutua. Eiköhän sieltä jotain löydy. Jos ei muuta, voin ainakin hankkia taas lisää kasveja ja muutaman pikkuesineen. Joku iso purkki tai ruukku olisi kanssa kiva, ihan vaan because. Pääasia, että pääsen yli tästä sisustuskoomasta.

Pitäkää peukut pystyssä, että shoppailujumalat ovat mulle tänään suotuisia (toisin kuin edellisellä yrittämällä lauantaina, jolloin toivat eteeni vain aneemista peruskamaa).

Ihanaa päivää mussukat! <3

 

IMG_5990.JPG

IMG_5991.JPG

 

It’s my day off and I shall decorate like a maniac.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *