Tulppaaneita ja inspiraation puutetta

Tällä viikolla inspiraatio on ollut lievästi sanottuna kadoksissa, tuosta noin vaan häippäsi juuri kun oli saanut mut innostumaan itsestään. Onneksi mä oon päättänyt, että jos en voi tällaisia ihme vaihteluita ja kotkotuksia estää, niin ainakin voin opetella olemaan välittämättä niistä liikoja. Jaahas, tällä viikolla ei näköjään kiinnosta juuri mikään eikä oo mitään sanottavaa blogissa tai oikeastaan muuallakaan elämässä. Fine, ostanpa sitten vähän tulppaaneita ja katson sohvalla Bacheloria neljä tuntia putkeen. Ja sieltä se inspiraatio sitten hiljalleen palailee kun sen aika on.

Tanskassakin vietetään nyt pitkää viikonloppua. Vaikka mulle vappuhulinakin kelpaisi, oli myös ylimääräinen rento perjantaivapaa just hyvä. Käytiin kylässä kavereiden ihanassa talossa alueella jonne itsekin voitaisiin sitten muutaman vuoden päästä muuttaa, käppäiltiin naapurustossa ja mä fiilistelin kauniita pihoja ja kukkivia puita. Frendit etsivät taloa kuulemma kaksi vuotta ennen kuin lopulta se oikea tärppäsi, eli tässähän pitääkin kai jo pikkuhiljaa alkaa sillä silmällä katselemaan. Ensimmäisenä tekonani tänä aamuna (tai no toisena, eka oli jättimäisen kahvimukin saaminen naaman eteen) avasin asuntoportaalin etusivun ja aloin vähän selailemaan. Uusi vaihe on hiljalleen – erittäin hiljalleen, mutta silti – alkamassa, niin absurdilta kuin se tuntuukin.

 

854CD2F5-C0A5-4A65-A69A-4137829EEF0F.JPG

891BF906-EB50-4803-A63D-6BE58CFDC00E.JPG

 

Nyt annan aurinkoisen, pitkän viikonlopun viedä mut mennessään ja unohdan blogin hetkeksi. Varmaan ne talotkin. Tänään ajateltiin kipaista Frederiksbergin kirppiksellä, kasviostoksilla ja metsässä samoilemassa. Huomenna aion viimeistellä viime sunnuntaina aloittamani suursiivouksen (en oo F:lle vielä raaskinut kertoa huomisen agendaa). Kyllä tää taas tästä.

Superkivaa vappuviikonloppua sinne! <3

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

 

BF8421BD-021E-474B-A99E-A00DA6CF3A60.JPG

CD1BA45D-EED3-44FC-B56A-2BDE17431CD1.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *