Tuoksua kotiin

Nørrebro Summers

Edelliseen kämppään en ikinä oikein halunnut ostaa mitään, koska en viihtynyt siellä ja se tuntui niin tilapäiseltä. Sitä edeltävässä taas en kunnolla ehtinyt pesiytyä, kun tuli jo lähtö Tanskaan. On siis kertynyt jo pitkä "sitku-lista" tuotteista, jotka ovat ostoslistalla siinä vaiheessa, kun pääsen oikeaan kotiin.

Ja nyt kun viimein on pysyvä asunto alla, tuntuu mun shoppailun teemana olevan kaikkien himon kohteiden haaliminen. Liikkeiden kiertely ja katselu ostamatta mitään kuukausikaupalla on vähän kuin mun tavaramerkki, jolle poikaystäväkin aina naureskelee - mutta nyt toimin aivan toisin. Koen että nyt on se hetki, kun saan hankkia melkein mitä vaan. Oon vihdoin kotona.

 

Kuten huomaatte, remppa ei ole vielä(kään) edennyt ikkunalaudan kunnostukseen asti.

 

Yksi kauan harkitsemistani ja viimein hankkimistani kotijutuista on Compagnie de Provencen huonetuoksu. Se on aivan ihana, tuoksu on makean kirsikkainen ja leviää sopivan mietona muutaman metrin säteelle. Aiemman kokemukseni mukaan tuote on myös melko kestävä, joten toivon asunnolla vallitsevan ainakin seuraavan kuukauden tai parin ajan kirsikan ja punaisten marjojen tuoksumaailma, eikä aina vaan maali.

 

 

Huonetuoksu löysi tässä kohtaa paikan olkkarin kirjahyllystä, josta se pääsee hyvin leijailemaan myös ruokahuoneen puolelle.

P.S. Älkää kokeilko asetelmaa kotona: huonetuoksu on helposti syttyvä, joten sen vieressä ei saa polttaa kynttilöitä. Lisäksi Skandinaviskin Lempi-tuoksu on, no, mun lempituoksu, joten olisi suorastaan rikkomus poltella sitä noin lähellä Provencea.

 

---

Got myself Compagnie de Provence cherry diffuser.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi