Tyhjää tilaa kalenteriin

Alkusyksyn kiire on selätetty. Ihan hullun täydet viikot, sekalaiset reissut ja kissanristiäiset taputeltu. Mun seuraava sovittu iltameno on kahden viikon päästä lauantaina. Aivan ihmeellistä ja ihanaa. Just tätä mä nyt tartten. Tyhjää tilaa kalenteriin.

Tätä harvinaista olotilaa juhlistaakseni tein itelleni lupauksen, etten sovi mitään etukäteen seuraavalle parille viikolle. En saakeli sovi. Oikeesti. (Varmaan vahingossa kuitenkin sovin, mutta toivottavasti maksimissaan yhden tai pari deittiä vaan.) Jos tekee mieli lähteä spontaanille iltakävelylle frendin kanssa, brunssille tai vaikkapa viinille, niin sitten mennään. Mutta kaikkea suunniteltua mä vältän. Jos se täytyy kalenteroida, vastaus on ei.

Mikä siinä kalenterin ahtamisessa muuten aina niin houkuttaa ja koukuttaa, vuosi toisensa perään? Tää viikko on jo ihan täynnä, mutta ens viikolla kävis torstai. Okei laitetaan se. Ens viikkokin alkaa olla buukattu, mut oisko sen jälkeiseltä vaikka heti maanantai? Äh, seuraavat viikonloput on jo mennyt, mutta ehdottomasti baariin ennen joulua. Eihän tossa oo juuri mitään järkeä.

Fiilistelen ekaa vapaailtaa chililakuilla ja Netflixillä. Meinasin sytyttää kynttilöitä, mutta en mä jaksakaan. Oon fleecekylpytakissa. Kännykkä on äänettömällä. Elän unelmaani <3

 

IMG_6774.JPG

 

Sometimes it’s good not to have any evening or weekend plans for a while.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *