Tyynyjä, tyynyjä

Tunnustaudun sisustustyynyaddiktiksi. Ne on niin söpöjä ja mukavia, niillä on myös helppo ujuttaa kauden suosikkivärit tai sisustustrendit kotiin ilman suurempaa hintalappua. Isompia huonekaluja olkkariin valitessani sain kaverilta hyvän vinkin:

valitse neutraalin väriset huonekalut ja lääkitse värivillityksiä tyynyillä. Vaikka keltainen tai turkoosi vaikuttaa kuinka ihanalta väriltä keväällä 2016, ei se välttämättä enää nappaa parin vuoden päästä. Ja saatat joutua naimisiin tietyn värimaailman kanssa – joka taas tekee sisustusmahdollisuuksista hieman tylsempiä.

Vaaleanharmaa sohva ja valkoinen ikkunapenkki siis hankittiin ja tyytyväinen olen. Tyynytkin päätyivät olemaan melko hillityn värisiä tässä kohtaa. Ollaan nyt jokseenkin naimisissa kirjavan mattomme kanssa, joka taas katkaisee siivet jännemmiltä väriunelmilta muualla huoneessa (pointti sohvan värin valinnasta todistettuna, eh).

 

IMG_3931.JPG

IMG_3929.JPG

Oon aivan rakastunut uuteen H&M Homen pampulatyynyliinaan. Pitäisiköhän olla kaukaa viisas ja käydä hakemassa vielä toinen, ennen kuin on liian myöhäistä?

 

On muuten hemmetin jännä juttu, miten ainakin Köpiksessä tyynyillä sisustelija ei pääse H&M Homea pidemmälle löytöretkellään. Lähes kaikissa myymälöissä, joissa on tullut moisia vastaan, kuuluu tyynyn sisus myös pakettiin. En mä halua ostaa lisää tyynyjä! Mulla on niitä aivan liikaa jo nyt! H&M on yksi harvoista paikoista, jossa on pilvinpimein valinnanvaraa sisustustyynyliinoissa, joten sieltä on suurin osa näistä meidänkin yksilöistä vuosien varrella hankittu.

En vaan suostu raahaamaan kotiin kamaa mitä en tarvitse. Tai siis. Mitä en todellakaan tarvitse.

 

IMG_3930.JPG

IMG_3932.JPG

 

Pillows, pillows, pillows. I love them.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *