Uudet vanhat perintöastiat

Tiedättekö sen tunneskaalan, joka ilmenee kun anoppi (no okei poikkiksenäiti) sanoo: ”Haluisin lahjoittaa teille oman edesmenneen äitini vanhat tarjoiluastiat”? Yksi tunteista on liikutus ja toinen on awwww. Ja sitten paniikki, kauhu, pelko, kiusaantuminen ja huoli. Siinä tarjous, josta ei kieltäydytä. Siinä astiasto, jota ei jätetä joululounaalla kaapin perukoille.

Ei auta kun toivoa, että pari sukupolvea takaperin on osattu tehdä suvun uutta tulokasta vuonna 2016 edes jokseenkin miellyttävä hankinta.

 

IMG_5246.JPG

 

Ja kyllä on osattu <3

 

IMG_5243.JPG

IMG_5247.JPG

 

Saimme siis F:n äidiltä ihanat, tanskalaista tekoa olevat posliiniset vintage-tarjoiluastiat, jotka ovat aikoinaan kuuluneet F:n mummolle. Juuri tämän näköisiä ja tällaisella historialla varustettuja esineitä ja asioita haluan hamstrata omaan kotiini. Ja tehdä niin ikään itsekin hankintoja, joista toivottavasti edes osa ilahduttaa joskus vielä meikäläisen lapsenlapsia. Tai niiden sisustustyranni-tyttöystäviä.

 

IMG_5248.JPG

 

Ja mikä parasta, kerrankin F edes välillisesti vaikutti siihen, että talouteemme saapui konepesua kestämättömiä astioita. Voinen vedota näihin joka ikinen kerta, kun se yrittää valittaa mun hentoisista (mutta ah niin kauniista) kirppislöydöistä. ”Mutta entä ne SUN kultareunaiset tarjoiluvadit?”

 

IMG_5244.JPG

IMG_5245.JPG

Some vintage goodies arrived to our home.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *