Uusi banneri & somehommia

Joku tarkkasilmäinen siellä jo huomasikin blogin uuden bannerin – no okei varmaan suunnilleen te kaikki, mutta halusin silti esitellä tuotoksen vielä ihan tälleen virallisesti. On kuitenkin niin juhlavasta virstanpylväästä kyse. Tässä se siis nyt on (sivun yläosan lisäksi, köhöm). Mitäs tykkäätte?

 

IMG_0129.JPG

 

Itse pidän uudesta banskusta siksi, että sen värikäs karkkimaisuus sopii mun kesäfiilikseen ja lisäksi siitä käynee edeltäjäänsä paremmin ilmi, mistä kaikesta tässä blogissa on kyse.

Blogiini on löytänyt viime aikoina hurjasti uusia lukijoita, ja vanhojakin lienee hyvä silloin tällöin muistutella, joten tässä vielä erittäin löyhällä aasinsillalla lista paikoista, joissa mun menoa voi myöskin seurata.

Facebook. Tähän saakka FB on toiminut lähinnä paikkana, jonne tuuttaan postaukset sitä kautta seurailevien nähtäville, mutta tarkoitus on petrata kanavan kanssa jatkossa. Luvassa siis enemmän Köpiksen tapahtumavinkkejä, rafla- ja mestasuosituksia ja muuta sekalaista sälää.

Instagram / @marjapilami. Instatilini on paikka, jonne päätyy lähinnä kauniita ja fotogeenisia asioita, joihin törmään tuolla kaduilla vilistäessä. Tai asioita, jotka on filtteröity kauniiksi ja fotogeenisiksi. Myös IG:n puolella pilkahtaa silloin tällöin vinkkejä rafloihin tai muihin mestoihin liityen (fotogeenisiin sellaisiin, tietenkin!).

Snapchat / @marjapilami. Snapissa pääsee kurkkaamaan eniten ihkaoikeaa elämääni muistuttavaan tilaan, joskin oon vähän koukussa kaikkiin niihin eläinfilttereihin. Eli toisin sanoen minä jänisfiltteröitynä ja sitten mun brunssilautanen ja seuraavaksi se, kun hengailen jossain viinibaarissa tai puistossa. Ja viime viikonloppuna raportoin reaaliajassa sen, kun kyhäsin kukka-asetelmia lievässä darbessa. Lähes kaikki on siis Snapissa mahdollista.

Bloglovin’. Teille kovimmille blogiskene-intoilijoille.

Ihanaa päivää, söpöliinit! Toivottavasti uusi banneri on mieleinen ja somessa nähdään <3

I have a new summery blog banner! Hooray!

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *