Uusi Kelim Kiosken -bohotyynyliina

Nørrebro Summers

Pyykin pesua, siivousta, iänikuisia Gilmoren tyttöjä, rentoa aikaa poikkiksen kanssa, inkivääriteetä, kirjoittelua ja seuraavien isompien sisustusjuttujen mietintää. Siinäpä viikonloppu tähän saakka pähkinänkuoressa. Mun Meidän nykyään jokseenkin hitaasti liikkuvat sisustuspersoonat on saaneet vähän vauhtia masiinaan vaatekaapin hajoamisen myötä - tarkemmin sanottuna mun puoli kaapista suorastaan romahti paristakin eri kohtaa.

Hamstraajako? En tunnusta.

 

 

Tähän asti meillä on ollut käytössä edellisen asukkaan jättämä ruma Ikean kaappi, joten ihan hyvä, jos nyt saadaan aikaiseksi päivittää se mieluisaan. Varmaan taas Ikeaa luvassa, mutta jotain vähän käytännöllisempää ja nätimpää kiitos. Tapetilla on olleet myös keittiö (saa luvan odottaa mun työtilanteen selviämistä), kylppäri (odottanee lottovoittoa ja ihmettä), ruokailuhuoneen kirjahylly (armaan poikkiksen to do -listalla sitten toukokuun), pikkuhuone ja eteinen (alan paukuttamaan prokkiksia eteenpäin heti kun vaatekaappi on hankittu).

Siinä missä isommat hankinnat vaatii aikaa ja ajatustyötä, on onneksi keksitty pienet, helpot ja nopeat sisustushärpäkkeet. Kuten vaikkapa Kelim Kioskenin sohvatyynyliinat. Uusi kelim-kaveri pääsi osaksi erkkerin sohvan tyynyjengiä ja vei nurkkauksen sisustusta vielä asteen bohompaan suuntaan. Tykkään - ja nyt on ehkä tarpeeksi hippiä. Tai kai noita voisi hankkia vielä toisen mokoman.

 

 

Voisin hioa erkkerin sisustusta vaikka loputtomiin (ellette oo sattuneet huomaamaan) ja antaa vaatekaapin murentua makkariin. Eihän tolla sohvalla edes tartte mitään vaatteita, koska kylpytakkia tai rötkyistä jättipaitaa ei lasketa.

Taidan kuitenkin raahata vaatekaappimyötäisen F:n kaupoille, kun se kerrankin ei pistä pahasti hanttiin. Tästä tää sisustussyksy lähtee.

Toivottavasti teidän sunnuntaista tulee ihana <3

 

 

---

There's a new kelim cushion in da house.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

Ka (Ei varmistettu)

Eikä! Noi tyynyt on jotain aivan ihanaa. ♥ Mennyt itseltä kokonaan ohi Kööpenhaminassa tollainen Kelim Kiosken. Pakko pistää muistiin seuraavaa Tanskan matkaa varten :-)

marjapilami
Nørrebro Summers

Jee! <3 KK:lla ei taida olla varsinaista myymälää, mutta niillä on toimipiste Köpiksen laitamilla, jonne voi sopia vierailun. Lähinnä tekevät markkinoita jne. Mutta tosi kivoja tuotteita ja kivat hinnatkin, eli ehdottomasti suosittelen ottaamaan yhteyttä ennen seuraavaa reissua :o)

Kommentoi