Uusi lampputulokas: Ikean Antifoni

Hieno viikonloppu menossa. Poikkis on kehunut mun mukamas parantuneita small talk -taitoja, oon suunnitellut ihania reissuja sekä kasannut vaatekaapin. Oon raahannut lähikaupasta himaan tarjous-Amaronea puoleen hintaan, viettänyt iltaa karismaattisten ihmisten seurassa. Juonut todella hyvän drinkin ja syönyt jätskiä. Saanut kaktuksen.

Tuntuu absurdilta kirjoittaa näin puolessa välissä tammikuuta, mutta tunnen kevään lähestyvän. Ihan selvästi. Kivaa.

Yksi viikonlopun kohokohdista oli uuden lampun kotiutuminen. Taannoisella Ikean reissullamme, jolta tarttui mukaan lähinnä lihapullavatsat ja viherkasveja, rakastuin päätä pahkaa Antifoni-valaisimeen. Lamppu oli sillä kertaa loppuunmyyty, mutta onneksi taas saatavilla kun tilattiin uusi vaatekaappi Ikean verkkokaupasta.

 

IMG_7658.JPG

IMG_7657.JPG

 

Valaisinta ei oo hinnalla pilattu ja sen siro olomuoto puhutteli meikäläistä. Rönsyilevä, epämääräinen, meidän näköinen, viidakkomainen, vähän outo olkkarimme kaipasi juuri Antifonin kaltaista hillittyä yksilöä nurkkausta valaisemaan.

Sen lisäksi, että visuaalinen silmäni lepää, näen jälleen lukea iltaisin olohuoneen sohvalla. Ekaa kertaa sitten kesän. Huraa.

Kuten kuvista näkyy, kasvit muuten edelleen kiinnostaa.

 

IMG_7662.JPG

IMG_7663.JPG

 

Toivottavasti ruudun toisellakin puolella on ollut kiva viikonloppu <3 Puss.

In love with Antifoni lamp by IKEA.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *