Vapise Pinterest

Herranpieksut sitä päivää, kun mulle alkoi selvitä että nyt taisi natsata unelmien asunto. Olin jo valmiiksi ollut ihan höpsähtänyt kämpän mahdollisesta sisustuksesta haaveillessani, mutta siinä vaiheessa se eskaloitui. Pinterest ja nettikaupat niin sanotusti sauhusi.

Läppärin selailu ei kuitenkaan riittänyt, vaan ostin myös kasan sisustuslehtiä. Niiden selailu tuntui jotenkin jännemmältä ja konkreettisemmalta.

Mun sormet kirjaimellisesti syyhysi tarpeesta päästä tekemään käsinkosketeltavaa leikekirjaa sisustussuunnitelmista, mutta vastustelin sitä refleksiä aika kauan. Eihän kukaan selväjärkinen enää nykyään tee mitään sellaista, kun on Pinterest keksitty.

Sitten koitti eräs sateinen kevättalven ilta, kun mä olin yksin kotona. Selailin lehtipinkkaani ja tulin tulokseen:

fuck it. YOLO. Missä sakset?

 

IMG_3314.JPG

 

Ananakset on niin kuumaa hottia just nyt. En oo kovin montaa hankintaa vielä uuteen kotiin tehnyt, mutta kultainen säilytyspurkkiananas meikkipöydälle on hallussa. (Teipin alla oleva karvoitus takaa autenttisen leikekirjatunnelman, ei oo Pinkkarissa paljon nukkaa näkynyt!)

 

IMG_3310.JPG

IMG_3311.JPG

 

Meidän koti tulee olemaan täynnä kasveja. Toivottavasti onnistutaan pitämään ne hegissä kauemmin kuin sen perus kuus viikkoa.

 

IMG_3313.JPG

IMG_3312.JPG

 

Ruokailuhuoneen (miten ruokailuhuone kuulostaa niin tönköltä vs. dining room – onhan se oikea sana?) sisustus alkaa olla jo hallinnassa:

pöytä tilattu ja tuolit löytyivät alenurkkauksesta.

Suosittelen fyysisen scrapbookin askartelua jokaiselle asunnon sisustajalle, tai ainakin tyhjillään ammottavan UNELMA-asunnon sisustajalle. Ihan hemmetin kivaa ja palkitsevaa. Suosittelen myös kasvattamaan paksun selkänahan poikaystävän naljailun varalle. Koska naljailua tulee. Haters gonna hate!

Screw Pinterest, I have made an actual scrapbook of my home decoration plans – because YOLO.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *