Vihreetä kultaa

Ihana ja raskas muuttoviikonloppu alkaa olla ohi. Meidän asunto on nyt jakautunut kahteen hyvin erilaiseen maailmaan:

– kaaososastoon, jonka on vallannut muuttolaatikot, sekalainen roipe sekä maalaus- ja remonttitarvikkeet, muu horror ja toivottomuus

– viihtyisään puoliskoon, jossa on jo nyt kiva olla ja elää.

Tosielämässä on pakko viettää aikaa myös siellä pimeällä puolella, mutta arvaatte varmaan, kumpaan aion täällä blogin puolella keskittyä.

 

FullSizeRender[1].jpg

 

Kasveja roudattiin taloon jo heti näiden ekojen päivien aikana. Koti ei tunnu kodilta ilman vihreetä kultaa. Ylläolevassa kuvassa komeilee meidän vanha kaveri, jukkapalmu, ja mun puolisen vuotta sitten kirpparilta haalima kolmijalkainen ruukku. Ruukku sai osakseen hymähtelyä ja halveksuntaa kun se saapui meille, mutta tänne uuteen asuntoon se sopii just eikä melkein. Right?

 

FullSizeRender.jpg

 

Ruokahuoneen ikkunalaudalle pääsi tänään ostettu uusi tulokas. Ruukku on vanha markettilöytö, joka siirtynee toisaalle kunhan sisustushommat etenee.

 

FullSizeRender[2].jpg

 

Meidän tikashyllykkö oli lähdössä kovaa vauhtia ullakolle odottamaan pääsyään huonekalujen taivaaseen. Muuttomiehet, nuo köyhän naisen sisustussuunnittelijat, kuitenkin sattuivat asettamaan sen niin sopivaan paikkaan, että se saakin jäädä osaksi uuden kodin sisustusta. Hyllystä sai kodin kolmas viherkasvi.

Mä oon ollut taloudellisesti niin järkevä koko muuttorumban ajan, että oli vaan ajan kysymys milloin ylilyönti tapahtuu. Sen aika koitti tänään, kun tilasin neljännen kasvikaverin; huomenna meille saapuu kotiinkuljetettuna jonkin näköinen pusikko käsityönä tehdyn melko hurjan hintaisen amppelin ja ruukun mukana. No kerrankos sitä…

Viherkasvit tekee mut onnelliseksi.

I love plants.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *