Viikonlopun kivat jutut

Superkiva viikonloppu meneillään! Oikeastaan ainut miinuspiste menee mun aivoille, jotka tuttuun tapaan päätti herättää mut kello 7:30 eilisestä bileillasta huolimatta ja nyt ihan zombina täällä. Every. Freaking. Time.

Halloween-hullu jenkkifrendi järjesti naamiaisjuhlat eilen, ja mä suoraan sanottuna vähän kauhuissani odotin tuntikausia kestävää väkinäistä smalltalkia. Hölmö minä. Ilta oli ihan huippu ja tapasin paljon hauskoja mimmejä. Oli myös huvittavaa huomata, miten sitä tuikituntemattomien ihmisten keskellä bondaili kuin vanha ystävä tyyppien kanssa, jotka on tavannut jo peräti kerran aiemmin.

Tän hetken olotilasta huolimatta tosi inspiroitunut ja energinen fiilis. Intouduin harkitsemaan omien pikkujoulujen järkkäystä.

 

IMG_6970.JPG

Kuinka ollakaan, selfiesessioni onnistunein otos oli F:n ottama salakuva. Sain Minni-pannasta hedarin, mutta näppärällä poikkiksella oli ratkaisu valmiina: If you can’t wear the ears, just say you’re dressed as an asshole. Joo. Sekä panta, että musta nenäpallura katosivat jossain vaiheessa iltaa.

 

Onnistuneiden juhlien lisäksi selvisi, että musta on tulossa isoäiti! Rakkaudella vaalimani kasvi on nimittäin saamassa jälkikasvua. Kattokaa vaikka:

 

IMG_6965.JPG

 

Mä pakahdun ylpeydestä. Ja oon tosi kiinnostunut näkemään, miten kasvin uusi haara tuosta jatkaa kasvuaan. Ihan mahdottoman siistiä! (Neljän vuoden takainen bile-Marja tukehtuisi skumppaansa, jos kuulisi miten innoissaan mummoutunut nyky-Marja on viherkasvistaan.)

 

IMG_6966.JPG

 

Tänään luvassa toipumista eilisestä, siivoilua ja sunnuntaifiilistelyä. Toivottavasti myös tulista ruokaa. Ens viikko on duunin puolesta varmaan intensiivinen, eli onneksi viikonloppu on ollut just sopivan innostava ja rentouttava. Täydellinen flow, kunpa tää säilyisi aina vaan.

Ihanaa sunnuntaita, söpöliinit! <3

It’s been a great weekend.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *