Vuoden lopun cliffhangeri

2875652E-78D4-4893-87B4-E576DCAA591F.JPG

 

Viime vuonna tähän aikaan kärsin pitkittyneestä kroonisesta stressistä ja lausuin tärkeimmän toiveeni vuodelle 2018: kunpa olo helpottaisi, ja rintaa alati painava ahdistus jo hellittäisi. Kuinka ollakaan, jo huhtikuussa olin kuin uusi ihminen ja fiilis on kohentunut tasaisesti vuoden varrella. Syksyn ja talven kiireet eivät oo tuntuneet juuri missään. Oon saanut voimani, itseni, elämäni takaisin.

Se onkin hyvä juttu se, sillä vuoteen 2019 niitä paukkuja sitten tarvitaankin.

Nyt vuoden viimeisenä päivänä katson eteen avautuvaa uutta mokomaa silmät lautasina. Mitä pirua mun elämässä taas tapahtuu? Totta vie, mun työnantaja, suuri tanskalainen firma joka on ollut pystyssä vuosikymmeniä, pamautti konkurssiin muutama päivä sitten. Vielä puoliltapäivin perjantaina tein täyttä häkää duunia ensi vuoden projektien parissa ja iltapäivällä tuli puhelu, ettei enää oo työpaikkaa minne mennä. Jassåå, ei kai siinä sitten. Ja senhän te tiedättekin, että meidän kämppä on myyty – ja vaikken asunnottomaksi joudukaan, niin kodittomia me tammikuun lopusta lähtien ollaan. Muutetaan kalustettuun minikaksioon Köpiksen lähiöön odottelemaan talon löytymistä. Niin, ja mitä tulee talon ostamiseen yllärityöttömänä… voitte kuvitella, että siinäkin on vähän mietittävää.

Mikään ei siis juuri nyt oo varmaa paitsi se, että vuodesta 2019 tulee hurjien muutosten vuosi. Taas kerran.

Mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin oon salaa vähän innoissani. Joulun alla nimittäin alkoi viimein takaraivossa kyteä ajatus siitä, miltä mun seuraava unelmaduuni näyttäisi. Vietin tulevaisuuden maalailun parissa muutaman huonounisen yön, ja tulin tulokseen, etten ehkä kuitenkaan uskalla hypätä, ehken kuitenkaan oo ihan vielä tarpeeksi vahva uuteen. Ja niin siinä kävi, että päätös muutoksesta tehtiin mun puolesta – ja aivan sattumalta mulla onkin jo suunnitelma kytemässä. Vielä kuukausi sitten en ois osannut keksiä mihin suuntaan lähtisin uraani kehittämään, mutta nyt tiedän aika tarkasti.

Vuodesta tulee varmasti haastava, todennäköisesti myös jokseenkin raastava, mutta mulla on vahva fiilis että huippuhyviäkin juttuja on luvassa. Ja hei, ainakaan ei tuu tylsää.

Hyvää Uutta Vuotta, just sinä siellä! <3

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *