3 x tehokas pikakaunistaja

Miia kysyi multa tätä postausta tehdessään mun pikakaunistajasuosikkini ja tiesin heti kaksi (tai kolme, jos tarkkoja ollaan) vastaustani. Toinen mun go to pikakaunistaja on tosin ollut rutiinissani vasta parisen kuukautta, mutta se kiilasi kärkeen jo ensimmäisellä kokeilukerralla.

Ja mulle pikakaunistaja tarkoittaa sellaista tuotetta tai tuotekomboa, jolla ihon saa juhlakuntoon vartissa. Sellainen rutiini, jonka jälkeen iho on kuulas, sileä, pehmeä ja kosteutettu. Kerronkin nyt mun kaksi lemppari-pikakaunistajaa, joihin tukeudun ainakin kerran viikossa ja aina ennen juhlia tai tärkeää tilaisuutta.

 Kuorinta + ihon kosteutus

Mä yritän aina pyrkiä mahdollisimman puhtaaseen ja heleään ihoon. Puhtauteen on tietysti auttanut hormonaalinen ehkäisy, jota ilman mulle luultavimmin iskisi aikuisiän akne. Heleyttä taas olen hakenut erilaisilla naamioilla, kosteusvoiteilla, seerumeilla ja kaikista tärkeimpänä: kuorinnoilla.

Olenkin jo aiemmin hehkuttanut tätä Skin Treat Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling -kuorintaa (Videopostaus ihonhoitorutiineistani ja vuoden 2018 parhaat uutuudet). Se on ehdottomasti tehokkain ihon kuorinta, mitä olen koskaan testannut, mutta samalla se ei välttämättä sovi niille ihan kaikista herkkäihoisimmille. Ja jos omakin ihoni on jostain syystä ärsynyt, jätän tämän suosiolla suihkun hyllylle.

Skin Treatin kuorinta perustuu sekä hedelmähappoihin että mekaanisesti kuoriviin rakeisiin. Tätä levitetään iholle, minkä jälkeen hedelmähappojen annetaan vaikuttaa vähän aikaa, minkä jälkeen käytän kasvojen pesusientä tai musliiniliinaa sen poistamiseen (pyörivin liikkein, jolloin samalla teen kuorintaa).

Klairs Supple Preparation Facial Toner kokemuksia

Iho on tällaisen kuorinnan jälkeen herkässä tilassa kuivumiselle, joten heti kun tulen suihkusta, levitän vielä kostealle iholle Klairs Supple Preparation Facial Toner* -kasvovettä. Tämäkin on jo aiemmin esiintynyt näillä sivuilla, kun hehkutin sitä, miten ensimmäistä kertaa tykästyin kasvoveteen! Kun tätä kerrostaa muutaman kerroksen ennen päivävoidetta, ihosta tulee ihan superheleä ja ”plumped”. Eli tässä ensimmäinen pikakaunistus: tehokas kuorinta, minkä jälkeen kosteuttavan kasvoveden kerrostaminen ja kaiken päälle kasvovoide.

pikakaunistajapikakaunistaja

Kuoriva naamio

Toinen vinkkini on yksi uusimmista kasvojenhoitosuosikeistani: KORA Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Mask*. Miranda Kerrin luotsaama luonnonkosmetiikkamerkki KORA Organics on noussut lyhyessä ajassa valtavaan suosioon, enkä muutaman tuotteen testailun jälkeen kyllä ihmettele. Tämä kuoriva naamio on pakattu superainesosilla mm. ruususta, noni-hedelmästä (johon koko sarja perustuu), papayasta, kurkumasta ja aloe verasta. Käytän tätä noin kerran viikossa tai kahdessa saunavuoron yhteydessä.

Iho on tämän turvemaisen naamion jälkeen kirkkaampi ja kuulaampi ja myös ihohuokoset tuntuvat tykkäävän tästä kuorivasta naamiosta. Toimintaperiaate on sama kuin tuossa Skin Treatin kuorinnassa; hedelmähapot kuorivat ensin naamion ajan (5-15 min), minkä jälkeen naamio hierotaan pois käsin tai musliiniliinalla. Joskus iholla voi tuntua pientä kihelmöintiä, mikä kertoo hedelmähappojen tekevän tehtäväänsä. Ihana tuote, jonka jälkeen iho hehkuu. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua tähän ja muihin merkin tuotteisiin!

Seuraa Nudea! bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (3)
  1. Siis hetkinen: itsellä löytyy myös kaapista tuo Skin Treatin kuorinta ja olen kyllä käyttänyt sitä vain vartalolle: koska myös takana etiketissä lukee vartalon kuorintavoide. Oletko siis käyttänyt tätä kasvoillekin niinkuin tekstistä ymmärsin vai onko kyseessä joku saman sarjan ihan samalta näyttävä tuote? En ole uskaltanut kasvoja tällä pestä kun yleensä vartalolle tarkoitetut ovat vähemmän tuhteja ja kun kyseessä on vielä kemiallinen kuorinta..

    1. Siis joo siinä lukee vartalo, mutta olen myös käyttänyt kasvoille! Jos on liian raju, niin kannattaa ostaa kasvoille tarkoitettu kuorinta-aine 🙂

  2. Itsekin meinasin jokin aika sitten ostaa tuon skin treatin kuorinnan,mutta kauppaan jäi, sillä myyjä kertoi sen olevan vain vartalon kuorintaa varten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *