3 ystävän suositusta minulle – toimivatko ne?

Tällä viikolla jatketaan Miia Johanssonin kanssa kimpassa tehtyjen postausten merkeissä! Ideanahan oli valita toiselle kolme omaa suosikkituotettaan, jotka toinen sitten testaa ja arvoi.

Viime viikolla oli mun vuoroni valita tuotteet Miialle ja tällä viikolla arvioin Miian valitsemat huippumeikit.

rincon sugar rush

Olen aina luottanut Miian meikkivinkkeihin. Menemme aina välillä kosmetiikkakaupoille niin, että vinkkaamme toisillemme hyviksi todettuja tuotteita ja todella usein Miian lempparit ovat ihan superhyviä ja rakastun niihin heti!

Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki meikit eivät aina sovi kaikille ja meidänkin välillä huomaa, että meikkivoiteet harvemmin sopivat meidän molempien ihoille täydellisesti. Mutta jos Miia suosittelee mulle mitä vain muuta, tartun yleensä vinkkiin heti! Tässä siis kolme Miian valintaa minulle.

jeffree star peitevoidejeffree star peiteaine

1. Tarten peitevoiteen veroinen

Aloitetaanpa joukon suurimmalla yllättäjällä. Kun Miia ehdotti mulle Jeffree Star Cosmetics Magic Star Concealer -peitevoidetta*, epäilykseni heräsivät heti. Olen vannoutunut Tarte Shape Tapen käyttäjä, eikä juuri mikään peiteaine ole koskaan yltänyt lähellekään sen ylivoimaista peittokykyä ja koostumusta.

Mutta jo ihan ensimmäisellä kokeilukerralla sain heittää epäilykseni roskakoriin. Tämä on kerta kaikkiaan aivan supertuote!

jeffree star peiteaine

Jeffree Starin peiteaine on todella pigmenttistä ja onnistuu jo yhdellä kerroksella peittämään jopa mun tummat silmänaluset. Peiteaine on Tartea ehkä hieman ohuempaa, muttei silti yhtään tehottomampaa. Se ei kerry hiukkaakaan juonteisiin ja pysyy paikoillaan jopa ilman puuterointia, mitä Tarte ei itseasiassa pysty tekemään.

Lisäksi Jeffree Starin peittarissa on tosi hyvä applikaattori, jolla tuotetta tulee tuubista juuri sopiva määrä. Tartessa kun sitä tulee aina omaan makuuni liikaa. Tuntuu aivan pahalta sanoa, mutta tämä taitaa hiuksenhienosti mennä jopa Tarten ohi!

Ja mikä parasta, tätä, toisin kuin Tartea, saa meiltä ihan Suomen kamaralta ja mm. Oletkaunis.fi-verkkokaupasta*. Sain sieltä testiin kaksi sävyä, C9 ja C11, joista tuo C9 on mulle sopiva (C11 liian vaalea). Jeffreen sivuilta näkyy sävyjen nimet ja selitteet.

rincon sugar rush

rincon sugar rush

2. Pirtsakka luomiväripaletti

Jos joku luomiväripaletti näyttää Miialta, niin tämä! Vaaleanpunaista ja kimallusta sisältävä Rincón Cosmetics Sugar Rush PRO -luomiväripaletti* on hauskaa vaihtelua meikäläisen neutraaleja sävyjä sisältävään luomivärivalikoimaan. Punaisia sävyjä sisältäviä paletteja kun on aika vähän markkinoilla.

Rincón ei ole meikäläiselle kovin tuttu brändi ja lähdinkin mielenkiinnolla testailemaan palettia. Siinä on ihan mukavasti pigmenttiä ja on kiva, että punaisten ja kimaltavien nappien lisäksi siinä on myös pari neutraalimpaa sävyä, joita itse tulee enemmän käytettyä.  Pigmenttisyys ei tosin ole siellä ihan korkeimmassa päässä kaikkien sävyjen kohdalla. Esimerkiksi tuolta mattaruskealta olisin kaivannut enemmän poweria, jotta olisin saanut sillä helposti rajauksen tehtyä.

Mutta pitää ehdottomasti testailla nyt enemmän näitä punaisia sävyjä, sillä kuten Miia kertoi, punainen luomiväri sopii lähes kaikille!

3. Poskipunaa skeptikolle

Miia tietää hyvin, että käytän ihan äärimmäisen vähän poskipunia ja ehkä juuri minua haastaakseen, hän valitsi minulle voidemaisen poskipunan: Ere Perez Carrot Colour Pots*. Sain Naturellelta testiin kaksi sävyä lämpimän Healthyn ja vähän kylmemmän Harmonyn.

Olen nyt testaillut näitä ja tykkään kyllä kovasti! Siis ainakin silloin, kun jaksan poskipunaa laittaa 😀 Poskipuna levittyy ihanan helposti ja lopputulos on voidemaisuuden ansiosta ihanan heleä. Sävyt ovat tosi kauniit ja kumpi tahansa noista sopii varmasti todella monelle. Plussaa siitä, että näitä voi käyttää myös huulille!

rincon sugar rush

Millaisia muita yhteistyöpostauksia toivoisitte mun tekevän Miian kanssa? 🙂

Pysy mukana <3 Blogit.fi + BloglovinInstagram

Kommentit (11)
  1. Meikatkaa joskus toisenne 😊

    1. Tämä! Joo!

    2. Sellaiset postaukset ollaan joskus tehtykin 🙂

  2. Tehkää vastaavanlaiset ystävän suositus- postaukset, mutta ihonhoitotuotteista🙂

    1. Joo pitääpä miettiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *